MSI MAG 120I incelemesi

MSI Mag 120 I

Uzun zamandır oyuncu koltuğu bakıyordum. Özellikle yerli bir markadan almak istiyordum fakat ithal oyuncu koltuklarıyla yerli oyuncu koltukları fiyat konusunda yarışır hale gelmişler. Ben de tercihimi MSI markasından yana kullandım. En büyük sebebi ise MSI markasına olan güvenim.

MSI ekibinin MSI Mag 120 I model koltuğu da, MSI kalitesini kullandığımız sistemimin bir parçası oldu. MSI Mag 120 I inceleme yazımızda, edinip deneyimleme şansını elde etmiş olduğumuz bu koltuktan bahsedeceğiz. Kullanıcısına ne sunuyor, oyuncuyu rahat ettiriyor mu, özellikleri nedir gibi soruların hepsine, MSI Mag 120 I inceleme yazımızda olabildiğince yanıt getirmeye çalışacağız.

MSI Mag 120 I nasıl görünüyor?
Şöyle, kenardan baktığımız zaman gerçekten hoş bir görüntüye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yani, diğer birçok oyuncu koltukları gibi renkli renkli değil, siyah üzerinde durulmuş. Bu da, açıkçası koltuğa premium bir görüntü sağlamış. Siyah deri ve yumuşak siyah kadife kullanılmış genel olarak. Koltuğa ilk baktığınızda ise, Siyah bir MSI ejderha sembolü görüyorsunuz. Çünkü hem rengi kendisini belli etmesini sağlıyor hem de gözünüze çarpan ilk yerde bulunuyor.
Her ne kadar görüntü bazında bu kadar hoş olsa da, hoşumuza gitmeyen noktalar da oldu elbette. Bunun en başında ise kollarımızı yaslayabileceğimiz kol dayama yerleri geliyor. Plastik görüntüsü ile birlikte, koltuktaki o premium havayı bir tık aşağı çekiyor.

MSI Mag 120 I neler sunuyor?

MSI Mag 120 I, 150 dereceye kadar yatabiliyor. Bu, gerçekten çok güzel bir oran kesinlikle. Dahası da, 15 dereceye kadar da oynatma şansınız oluyor. Yani, teorik olarak oyun ve iş yaparken, koltuk size olabildiğince rahatlık sunuyor. Dahası da, koltuk maksimum 150 kilograma kadar destekliyor. Yani, güçlü diyebileceğimiz bir yapıda olduğunu söylemek mümkün. Eğer 185 santimetreden daha uzunsa boyunuz, biraz üzebilir. Koltuk, 165 ile 185 santimetre boya sahip insanlar için tasarlanmış.
165cm ile 185cm aralığındaki boydan daha uzun veya kısaysanız, koltukta yer alan yastıkların tam oturmaması gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu da, sürekli olarak yastıkları düzeltmenize yol açabilir. Rahatlıktan ziyade işkenceye dönüşebilir. Tabii, buna alternatif olarak da yapabileceğiniz şeyler var. Mesela, yastıklar koltuğa yapışık olmadığı için kendinize özel bir yastık ile olayı düzeltme şansınız bulunuyor.

Eğer bir şeyleri evde toplama, yapma konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız, MSI Mag 120 I model bu koltuk sizi bu konuda rahatlatacak demektir. MSI Mag 120 I’in parçalarını bir araya getirmek fazlasıyla rahat. Kendi başınıza, herhangi başka biri olmadan da rahatça toplayabiliyor ve kullanmaya başlayabiliyorsunuz. MSI ekibi, oturma yerini, sırt yaslama yerini ve kol yaslama yerini zaten kurulu bir şekilde gönderiyor. Geriye sadece pistonu, ayakları falan takmak kalıyor. Bu da, cidden problem olmuyor.

MSI Mag 120 I inceleme sonucu nedir?
MSI Mag 120 I, bazı şartları sağlarsanız çok güzel bir tecrübe sunuyor. Daha önce de dediğimiz gibi 150kg üstü değilseniz, 165cm ile 185cm aralığında bir boya sahipseniz mis gibisiniz demektir. Görüntü itibari ile de fazlasıyla premium bir yapıda. Eğer koltuk almak gibi bir düşünceniz varsa , kesinlikle tavsiye edebileceğim bir koltuk olduğunu belirtebiliriz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı