MSI MAG 242F vs Gigabyte GS25F2

Bütçe
4500-5500

EgeEfendi

Centipat
Daha fazla  
Monitör
GIGABYTE GS25F2, MSI MAG 242F
Yakın zamanda bir monitör almayı planlıyorum 2 seçenek arasında kaldım. Pek de bir fark yok ama yine de danışmak istedim.

1. MSI MAG 242F 23.8" 0.5 ms 200 Hz​

2. Gigabyte GS25F2​

Tamamen aynı gibi duruyorlar özellikler bakımından fakat şu an kullandığım monitör Gigabyte ve arada sırada ekran kartından kaynaklı olmadığına emin olduğum bir anda görüntünün gidip 1 dk gelmemesi gibi bir sorunum var bundan dolayı kararsız kaldım yine aynı sorunla karşılaşırım diye.

Sonradan düzenliyorum biraz araştırdım.

3. AOC 24G42e​

Bu da tavsiye edilmiş ve iyi duruyor fakat İtopya'da stok yok (bayilerde var ama Ankara'da yok yani İtopya'dan alamam) ve başka siteden sipariş edersem kargoda zarar gelmesinden korkuyorum.

Son düzenleme:
MSI'ın incelemesini görmedim yorum yapmak doğru olmaz. Gigabyte yerine KTC de alabilirsin, performansları benzer hatta KTC'nin parlaklığı daha iyi. Kullanılan panel de aynı. Fiyat farkı cebin de kalsın.

MSI'ın incelemesini görmedim yorum yapmak doğru olmaz. Gigabyte yerine KTC de alabilirsin, performansları benzer hatta KTC'nin parlaklığı daha iyi. Kullanılan panel de aynı. Fiyat farkı cebin de kalsın.

Ürün gayet iyi ms değerlerinin diğerlerinin üstünde olması garibime gitmişti ama çok da sorun değil gibi duruyor (Donanım Arşivi'nin incelemesinden yola çıkarak) tavsiye için teşekkür ederim. Hala tavsiyelere açığım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı