- Monitör
- GIGABYTE GS25F2, MSI MAG 242F
Yakın zamanda bir monitör almayı planlıyorum 2 seçenek arasında kaldım. Pek de bir fark yok ama yine de danışmak istedim.
www.itopya.com
www.itopya.com
Tamamen aynı gibi duruyorlar özellikler bakımından fakat şu an kullandığım monitör Gigabyte ve arada sırada ekran kartından kaynaklı olmadığına emin olduğum bir anda görüntünün gidip 1 dk gelmemesi gibi bir sorunum var bundan dolayı kararsız kaldım yine aynı sorunla karşılaşırım diye.
Sonradan düzenliyorum biraz araştırdım.
1. MSI MAG 242F 23.8" 0.5 ms 200 Hz
MSI MAG 242F 23.8" 200Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 242F 23.8" 200Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 242F ITOPYA.COM'da
2. Gigabyte GS25F2
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2 ITOPYA'da
Tamamen aynı gibi duruyorlar özellikler bakımından fakat şu an kullandığım monitör Gigabyte ve arada sırada ekran kartından kaynaklı olmadığına emin olduğum bir anda görüntünün gidip 1 dk gelmemesi gibi bir sorunum var bundan dolayı kararsız kaldım yine aynı sorunla karşılaşırım diye.
Sonradan düzenliyorum biraz araştırdım.
3. AOC 24G42e
Bu da tavsiye edilmiş ve iyi duruyor fakat İtopya'da stok yok (bayilerde var ama Ankara'da yok yani İtopya'dan alamam) ve başka siteden sipariş edersem kargoda zarar gelmesinden korkuyorum.
Son düzenleme: