Elektronik MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms 4199TL

Bu monitörü 5 gün önce Amazondan 4800'e aldım, ölü pixel çıkmadı ışık sızması ya yok ya da yok denecek kadar az ben farkedemedim. Monitör kolu ile kullanıyorum standını kutudan bile çıkartmadım o konuda bilgim yok, ekran parlaklığı olarak çok yüksek değil ama benim için yeterli. Son olarak bildiğim kadarıyla 3 yıl garantisi oluyor

Önceki kullandığım monitör TN panele sahipti, IPS'e geçtiğim için mi yoksa monitörün parlaklık seviyesi düşük olduğu için mi bilmiyorum fakat tereddütteyim.

Geceye kadar araştırıp iade talebi oluşturacağım bir çözüm bulamazsam. Ya TN panelden devam edeceğim ya da yüksek NIT değerine sahip bir IPS monitör almayı düşünüyorum bütçe arttırıp.

Son olarak bu monitörü monitör kolu ile kullanmayı düşünüyordum iyi ki de öyle düşünmüşüm ayaklarını çok kalitesiz buldum sizin görüşleriniz nedir?
Hocam 4 ay önce aldım bu monitörü. Bende ışık sızması oldukça az var. Sizinki biraz anormal gibi duruyor. Monitör kolu hakkında North Bayou NB F80 monitör kolu MSI MAG 256F monitöre tam uymadı şu konuya bakmanızı öneririm.

Bu monitörü 5 gün önce Amazondan 4800'e aldım, ölü pixel çıkmadı ışık sızması ya yok ya da yok denecek kadar az ben farkedemedim. Monitör kolu ile kullanıyorum standını kutudan bile çıkartmadım o konuda bilgim yok, ekran parlaklığı olarak çok yüksek değil ama benim için yeterli. Son olarak bildiğim kadarıyla 3 yıl garantisi oluyor
Hangi monitör kolu ile kullanıyorsunuz? Bende North Bayou NB F80 monitör kolu MSI MAG 256F monitöre tam uymadı şöyle bi sorun olmuştu.

Son düzenleme:
Hocam 4 ay önce aldım bu monitörü. Bende ışık sızması oldukça az var. Sizinki biraz anormal gibi duruyor. Monitör kolu hakkında North Bayou NB F80 monitör kolu MSI MAG 256F monitöre tam uymadı şu konuya bakmanızı öneririm.

Hangi monitör kolu ile kullanıyorsunuz? Bende North Bayou NB F80 monitör kolu MSI MAG 256F monitöre tam uymadı şöyle bi sorun olmuştu.
NB F80 kullanıyorum ben de, monitör kutusundaki küçük poşet içinde 4 adet aparat var onları monitörün Vesa kısmına takıp sonra kolun vidalarını takmak gerek
1742878481056.png

Neredeyse yarısında ölü piksel denemez ama daha küçük sadece yakından bakılınca siyah ekranda belli olan pikselimsi şeyler var zaten. Benimki de o şekilde ama sorun etmedim kullanıyorum.

Siz dışında bu sorunu fark eden olmamıs hocam nedense bende de aynı sekilde var sıkışmış piksel olarak düşünüyorum kimileri sıkışmış piksel için sıcak bir havlu hile ufak ufak bastırın demiş öyle geçer vs... İlk başta sorun ettim ama sonra umursamamaya başladım görmem için monitöre kafamı sokmam gerekiyor :) sıcak havlu tatkiğini de denemedim eğer siz bir çözüm bulursanız bilgilendirmeyi unutmayın.

Geri
Yukarı