MSI MAG 256F alınır mı?

Bütçe
5500 - 6000

442721

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
itopya.com/msi-245-mag-256f-180hz-1ms-gtg-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584?srsltid=AfmBOopb_nYaXrywPslewAYgcHD4ONK3W8QFxceYz0ZudLWDPVYhrL50 Bu monitörü almak istiyorum, daha iyi seçenekler olabilir mi? Bütçem 6K ama babam alacağı için bu civarlarda bir ürün düşünüyorum. Benim için 1080p IPS ve en az 180Hz olmalı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam indirimdemi hala bilmiyorum 4350TL'ye aldım 2 hafta oldu memnunum renkleri kimisine gore "canlı değil denil, ama kendim ayarladım." denildi ama beni rahatsız etmedi gayet güzel gözüküyor dahili hoparlörü yok kendim artı olarak aldım. Şu ana kadar - denilecek bir hoparlör var keşke olsaydı da demedim açıkçası 4350 TL'ye güzel yakaladım şu anki o fiyat bandında bir araştırma yapmadım daha iyi modeller olabilir bilemiyorum sadece monitoru anlattim sorcagin bir soru varsa sorabilirsin.

Hocam indirimdemi hala bilmiyorum 4350TL'ye aldım 2 hafta oldu memnunum renkleri kimisine gore "canlı değil denil, ama kendim ayarladım." denildi ama beni rahatsız etmedi gayet güzel gözüküyor dahili hoparlörü yok kendim artı olarak aldım. Şu ana kadar - denilecek bir hoparlör var keşke olsaydı da demedim açıkçası 4350 TL'ye güzel yakaladım şu anki o fiyat bandında bir araştırma yapmadım daha iyi modeller olabilir bilemiyorum sadece monitoru anlattim sorcagin bir soru varsa sorabilirsin.
Daha çok Fps oyunlari oyanayacağim renkler akicilik ve malzeme kalitesi seni memnun etti mi.

Hocam memnunum renkler gayet güzel default ayarlarda kullanıyorum bende FPS ve hikaye oyunları oynadigim icin buna dikkat ederek aldım seni de üzmez diye dusunuyorum malzeme kalitesi olarak da ayaklar dengesiz deniyordu ben bir problem gormedim sallanmıyor.

Alınır Kasım indirimden faydalanarak aldım 3.999tl yılda bir anı indirimler oluyor özellikle Kasım aylarında araştırıp oyuncu monitör derken msi ve LG monster Samsungg3 derken msi karar verdim
Ben laptopa aldım hdmı çıktı 1.4hdm destesklerken laptop normalde 60hz veriyor çıkan hdmı kablosu monitore taktım 120hz verdi dsportu kablo veya typcdsport kablo alırsam 180hz vercek ama bana yeterli geldi cam gibi akvaryum gibi keskin Monitör renk bakımından yüksek çok canlı oled gibi geldim bana ve ekran büyük 62cm olması lazım filmleri açtım ve testler ipsghost sorunsuz ayakları falan diyorlar ama ekran büyük olduğu için pivota gerek duymamışlar büyük ekran yazılım kullananlar için ekranı döndürmeleri gerekiyorsa msimodellerinde pivotlu olanları var alınabilir tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı