Çözüldü MSI MAG 256F görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kayra342727

Hectopat
Yer
Konsantiniyye
Dün kapattım bugün ise açmaya çalıştığımda başta monitörün beyaz ışığı yandı ama gene gelmedi ekran. Sonra monitörü açma kapama tuşundan kapayıp açayım dedim. Turuncu ışık yani elektrik var ama görüntü gelmiyor anlamına gelen ışık geldi. Bilgisayarı kapatıp açınca da şimdi monitörün hiçbir ışığı yanmıyor. Sanırsam elektrik gitmiyor monitöre, yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım? Kasa çalışıyor.

Model: MSI MAG 256F.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakart ve ekran kartının ikisinin birden bozulmuş olması çok olası değil bana kalırsa. Başka bir kablo var mı elinizde? İkinci monitör yazdığınıza göre çift ekran kullanıyorsunuz. Birinci monitörün kullandığı porta takıp yine birinci monitörün HDMI kablosu ile dener misin?

İkinci monitör sadece VGA girişli hocam.
Şu kablo çıkmış da fark etmemişim şu küçücük kablo yüzünden 5 saattir uğraşıyordum, neyse sağ olun zamanınızı ayırdığınız için.

Anakart ve ekran kartının ikisinin birden bozulmuş olması çok olası değil bana kalırsa. Başka bir kablo var mı elinizde? İkinci monitör yazdığınıza göre çift ekran kullanıyorsunuz. Birinci monitörün kullandığı porta takıp yine birinci monitörün HDMI kablosu ile dener misin?
Display kablosu ile bağlıyorsan HDMI ile dener misin? HDMI ile bağlıyorsan da tam dersi display ile deneyebilirsin. Bunlarda görüntü gelmezse eğer ekran kartı portu değil anakart portunu deneyebilirsin.

Display kablosu ile bağlıyorsan HDMI ile dener misin? HDMI ile bağlıyorsan da tam dersi display ile deneyebilirsin. Bunlarda görüntü gelmezse eğer ekran kartı portu değil anakart portunu deneyebilirsin.
Dp kablom yok maalesef, ikinci monitörü anakarta bağlayıncada monitöre elektrik gelmediğini farkettim şimdi anakartta sıkıntı olabilir mi?

Şimdi Elektrik geliyor LG ekranı geliyor ama görüntü gelmiyor

Anakart ve ekran kartının ikisinin birden bozulmuş olması çok olası değil bana kalırsa. Başka bir kablo var mı elinizde? İkinci monitör yazdığınıza göre çift ekran kullanıyorsunuz. Birinci monitörün kullandığı porta takıp yine birinci monitörün hdmi kablosu ile dener misin?

İkinci monitör sadece VGA girişli hocam.
Şu kablo çıkmış da fark etmemişim şu küçücük kablo yüzünden 5 saattir uğraşıyordum, neyse sağ olun zamanınızı ayırdığınız için.

Dosya Ekleri

• IMG_20250325_212115.jpg
    IMG_20250325_212115.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı