MSI MAG 256F ölü piksel çıktıktan sonra ne yapmalı?

aliomer_10

Femtopat
Merhaba. MSI MAG 256F model monitörü aldım. 5-6 tane ölü piksel çıktı. Artık usandım bu işten. Yakın bir zamanda Acer KG243m model monitörü almıştım. Onda da ölü piksel çıkmıştı. Bıktım artık. Sizce ne yapmalıyım?

İade varsa edin yoksa garanti diyelim.

Nereden aldınız? Acaba aldığınız yere mail ile resmini ve faturasını atıp sorunu yazarsanız yardım ederler.

İtopya ise mağazaya veya Online üzerinden WhatsApp desteğe yazıp servise yollayacaksınız İtopya ürünü geri almıyor. Aslında çoğu firma böyle.

Ölü pikselsiz model bulmak artık daha zor hale geldi. Bende sağlam bir monitör denk getirmek için 1-1.5 ay iadelerle uğraştım. Bahsettiğiniz sayıda varsa bence tekrar iade edin. Rahatsız eder.

İtopya ise mağazaya veya Online üzerinden WhatsApp desteğe yazıp servise yollayacaksınız İtopya ürünü geri almıyor. Aslında çoğu firma böyle.

Benim monitörümü geri almışlardı garanti süresi içinde yenisini yollamışlardı 20 gün içinde.

Muadili yerine para iadeside sunmuşlardı.

Nereden aldınız? Acaba aldığınız yere mail ile resmini ve faturasını atıp sorunu yazarsanız yardım ederler.
Amazondan aldım. Koşulsuz iade var galiba. benim sorunum zaten iade değil. Bu ölü piksel mevzusu benim monitör almamaya sevk ediyor.

Benim monitörümü geri almışlardı garanti süresi içinde yenisini yollamışlardı 20 gün içinde.
Yine aynı şey garantiye gidiyor. İtopya ürünü alıp yenisini vermiyor servis veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…