MSI MAG 256F ölü piksel çıktıktan sonra ne yapmalı?

Merhaba. MSI MAG 256F model monitörü aldım. 5-6 tane ölü piksel çıktı. Artık usandım bu işten. Yakın bir zamanda Acer KG243m model monitörü almıştım. Onda da ölü piksel çıkmıştı. Bıktım artık. Sizce ne yapmalıyım?
İade et ve alıcağın monitörü konu olarak aç iyi mi ölü piksel çıkar mı diye ve YouTube'dan monitörün videolarını izle.

İtopya ise mağazaya veya Online üzerinden WhatsApp desteğe yazıp servise yollayacaksınız İtopya ürünü geri almıyor. Aslında çoğu firma böyle.
Monitör alacaksanız pahalı bile olsa Amazonu tercih edin. Satıcısı kendisi olmasa bile iade konusunda arkanızda oluyor. Satıcı kabul etmese örneğin para iadesini kendileri sağlayıp gerekli aksiyonları alıyorlar.

İade et ve alıcağın monitörü konu olarak aç iyi mi ölü piksel çıkar mı diye ve YouTube'dan monitörün videolarını izle.
Şans işi ölü piksel şeyi kimse kapalı kutudaki bir ürün ölü piksel çıkar mı çıkmaz mı tahmin edemez.

Monitör alacaksanız pahalı bile olsa Amazonu tercih edin. Satıcısı kendisi olmasa bile iade konusunda arkanızda oluyor. Satıcı kabul etmese örneğin para iadesini kendileri sağlayıp gerekli aksiyonları alıyorlar.
Arada 2500tl fark vardı monitör 4000 tl idi amazonu tercih etmezdim o parada daha güzelleri mevcuttu.

Ölü pikselsiz model bulmak artık daha zor hale geldi. Bende sağlam bir monitör denk getirmek için 1-1.5 ay iadelerle uğraştım. Bahsettiğiniz sayıda varsa bence tekrar iade edin. Rahatsız eder.

Hocam, bu ölü piksel olayı beni soğuttu. Artık içimden "Başlayacağım böyle işe, almayacağım artık," dedirtiyor.

Hocam ben de amazondan aldım. Koşulsuz iade oluyor mu?

Şans işi ölü piksel şeyi kimse kapalı kutudaki bir ürün ölü piksel çıkar mı çıkmaz mı tahmin edemez.

Arada 2500tl fark vardı monitör 4000 tl idi amazonu tercih etmezdim o parada daha güzelleri mevcuttu.
Tabi o kadar farklarda tercih etmemek mantıklı. Benimde almak istediğim monitör orada çok pahalıydı. Sonradan şansa stok eklendi aldım direk.

Hocam, bu ölü piksel olayı beni soğuttu. Artık içimden "Başlayacağım böyle işe, almayacağım artık," dedirtiyor.
Yapılması zor ve kaliteli panelleri üretmek te zor. Bunlardan dolayı hatalı ürünler ortaya çıkabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı