MSI MAG 275F monitörde ışık sızması mı var?

GwenzYT

Decapat
Daha fazla  
Monitör
MSI
Bugün İtopya'dan aldığım MSI MAG 275F monitörde ışık sızması bana var gibi geldi pek amlamadığım için de size sormak istedim. Ölü piksel ise sadece siyahta aşağıya bıraktığım fotoğraftaki gibi sizce ölü piksel mi beni aydınlatırsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_1368.jpeg
    IMG_1368.jpeg
    21,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_1369.jpeg
    IMG_1369.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_1370.jpeg
    IMG_1370.jpeg
    24 KB · Görüntüleme: 38
  • image.jpg
    image.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 39
  • image.jpg
    image.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 37
Sol alt ve sag ust IPS Glow ama ust kisimlar isik sizmasi gibi duruyor. Monitore farkli acilarda baktiginda miktarda artip azalma var mi yok mu? Varsa IPS Glow, sabit miktardaysa isik sizmasi. Isik sizmasi ise iade/degisim talep et, IPS Glow ise rahatsiz etmedigi muddetce kullanmaya devam et.

Sol alt ve sag ust IPS glow ama ust kisimlar isik sizmasi gibi duruyor. Monitore farkli acilarda baktiginda miktarda artip azalma var mi yok mu? Varsa IPS glow, sabit miktardaysa isik sizmasi. Isik sizmasi ise iade/degisim talep et, IPS glow ise rahatsiz etmedigi muddetce kullanmaya devam et.

Peki ölü piksel var mı resimdeki nokta sadece siyah ekranda var ve bu ölü piksel mi?

Bugün İtopya'dan aldığım MSI MAG 275F monitörde ışık sızması bana var gibi geldi pek amlamadığım için de size sormak istedim. Ölü piksel ise sadece siyahta aşağıya bıraktığım fotoğraftaki gibi sizce ölü piksel mi beni aydınlatırsanız sevinirim.
maalesef var eğer kullanmak isterseniz hdcr modunu açın mantıklı bir çözümle ışık sızmasını azaltıyorlar

Klasik IPS panellerin böyle bir sorunu var işte.

Değişim için yarın gideceğim. Hem o siyah ekranda olan ölü biksel için hem de IPS glow ve ışık sızması için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı