MSI MAG A750GL PCI-E5 750W 80+ Gold RX 7900 GRE için yeterli mi?

redanka

Megapat
Merhaba arkadaşlar Cooler Master TD500 V2 kasam var. Başlıkta belirttiğim Power Supply var. Sapphire RX 7900 GRE Pulse için yeterli midir? Bir de ekran kartı.
Desteği aparatı almam gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün sayfasında minimum 700w tavsiye ediliyor. 750 80+Gold bir PSU fazlasıyla yetecektir.

Ama tabi işlemciniz de önemli. Eğer güçlü bir işlemci kullanıyorsanız güç gereksinimi fazla olabilir.

Merhaba arkadaşlar Cooler Master TD500 V2 kasam var. Başlıkta belirttiğim Power Supply var. Sapphire RX 7900 GRE Pulse için yeterli midir? Bir de ekran kartı.
Yeter hocam.
Araştırmalarım kadarıyla burada olan değer işlemciyi high-end bir işlemci olarak görüyor ondan ötürü normalden 50-100w fazla öneriyor 750w yeter de artar bile hatta bence iyi bir 650w bile yeter orta halli bir işlemci varsa.

Kart en fazla 275W çekiyor.
Dediğiniz PSU fazlasıyla yeterli olacak.

Aynen öyle. Mesela kullandığım 4070 Ti için minimum 750w öneriliyor.
Ama MSI A650GF ile bir kaç ay sorunsuz kullandım. Önemli olan PSU'nun kalitesi.
Tabi sonradan içim rahat etsin diye gittim MSI A850G aldım 10 sene kafam rahat en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…