MSI bir tık daha iyi de alacağınız fiyat nedir? Bende 2000TL fiyat farkı görünüyor ve sizde bu fark ile alacaksanız değmez. ASUS olan daha mantıklı yani. Hatta MSI yerine bu daha alınabilir.
Asus ROG Strix B760-G Gaming WiFi LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI bir tık daha iyi de alacağınız fiyat nedir? Bende 2000TL fiyat farkı görünüyor ve sizde bu fark ile alacaksanız değmez. ASUS olan daha mantıklı yani.
Nereden alacaksınız, fiyat farkından ziyade diğer kartlarla karşılaştırsam fiyatı daha mantıklı olur. Belki ikisi de fiyatını hak etmiyordur. İlla ikisinden biri olacaksa MSI olanı alın o zaman. 300 liraya Wi-Fi kartı bile alamazsınız o kalitede.
Nereden alacaksınız, fiyat farkından ziyade diğer kartlarla karşılaştırsam fiyatı daha mantıklı olur. Belki ikisi de fiyatını hak etmiyordur. İlla ikisinden biri olacaksa MSI olanı alın o zaman. 300 liraya Wi-Fi kartı bile alamazsınız o kalitede.
MediaMarkt'tan alacaksanız MSI olan en mantıklısı. Başka sitelerden alma şansınız var mı? Varsa hangi sitelerden alabiliyorsunuz? Almanya'da genel olarak hangi sitelereden alışveriş ypılıyor bilmiyorum.
MediaMarkt'tan alacaksanız MSI olan en mantıklısı. Başka sitelerden alma şansınız var mı? Varsa hangi sitelerden alabiliyorsunuz? Almanya'da genel olarak hangi sitelereden alışveriş ypılıyor bilmiyorum.
Aynı ikilemde kaldım. Ben TR'den alacağım. Ne önerirsiniz? Max bütçeyi aşalı çok oldu bu arada Hepsiburada'da epey bir indirim görünüyor ama size danışmak istedim.