volkansvdk Centipat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar kasam. RAMPAGE REDSKY 4x120mm RGB Fanlı 700W 80 Plus Bronze OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Arkadaşlar soğutucum. MSI MAG CORELIQUID 240R V2 2x120mm ARGB FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Arkadaşlar soğutucuyu yeni aldım. İşlemcim Ryzen 5 5600X. Zotac 3070 ekran kartı. Fan sesi bir tık çok gibi ama oda kasanın kendi fanından geliyor gibi geldi bana. Zaten soğutucu ve ekran kartı fanlarından gelmedigini biliyorum sesin ama normaldir herhalde. İlk defa bilgisayarım oluyor Full donanımlı. Düzenlemede böyle yaptım arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
Arkadaşlar kasam. RAMPAGE REDSKY 4x120mm RGB Fanlı 700W 80 Plus Bronze OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Arkadaşlar soğutucum. MSI MAG CORELIQUID 240R V2 2x120mm ARGB FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Arkadaşlar soğutucuyu yeni aldım. İşlemcim Ryzen 5 5600X. Zotac 3070 ekran kartı. Fan sesi bir tık çok gibi ama oda kasanın kendi fanından geliyor gibi geldi bana. Zaten soğutucu ve ekran kartı fanlarından gelmedigini biliyorum sesin ama normaldir herhalde. İlk defa bilgisayarım oluyor Full donanımlı. Düzenlemede böyle yaptım arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 24 Haziran 2023 #2 Güzel hocam montajda sorun yok pinleri doğru montajladiysaniz ve BIOS'tan PWM moda aldıysanız gerisini o halleder.
Güzel hocam montajda sorun yok pinleri doğru montajladiysaniz ve BIOS'tan PWM moda aldıysanız gerisini o halleder.
volkansvdk Centipat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 PALOT ELAMDAR dedi: Güzel hocam montajda sorun yok pinleri doğru montajladiysaniz ve BIOS'tan PWM moda aldıysanız gerisini o halleder. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl sizce Ryzen 5 5600X icin kullanıyorum yayın ve Knight oynayacagım. 3070 ekran kartı.
PALOT ELAMDAR dedi: Güzel hocam montajda sorun yok pinleri doğru montajladiysaniz ve BIOS'tan PWM moda aldıysanız gerisini o halleder. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl sizce Ryzen 5 5600X icin kullanıyorum yayın ve Knight oynayacagım. 3070 ekran kartı.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 25 Haziran 2023 #4 volkansvdk dedi: Hocam nasıl sizce Ryzen 5 5600X icin kullanıyorum yayın ve Knight oynayacagım. 3070 ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Güzel sistem hayırlı olsun.
volkansvdk dedi: Hocam nasıl sizce Ryzen 5 5600X icin kullanıyorum yayın ve Knight oynayacagım. 3070 ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Güzel sistem hayırlı olsun.