MSI MAG CoreLiquid C240 ile sistemin yükte kapanması çözülebilir mi?

yusuf1123

Femtopat
Daha fazla  
RAM
48 GB CL17
Ekran kartı
MSI 3070 Ti
Anakart
MSI MPG Z490
İşlemci
İntel İ9 10850K
Evet arkadaşlar uzun zamandır kullandığım bir ürüne Game Booster Nitro 360 RGB sizin için açıklık getirmek amacı ile buraya yazmayı uygun buldum. Ürünle ilgili yorumları okudum aradım taradım. Ama ne kötü ki ürünü aldıktan sonra fark ettim ve hiç de düşündüğüm gibi olmadı. İlk gelen ürün vektron bilgisayar tarafından Hepsiburada aracılığı geldi. İlk gelen ürün arızalı çıktı. Gönderdim bir, iki gün sonra yenisi geldi. Bende tabii bir ön yargı oluştu. Ama yeni gelen takınca gördüm ki ürün yük altında (i9 10850K Intel) 80C i geçmiyor. Bilgisayar boştayken 40C. Bir önceki soğutucum MSI MAG CoreLiquid 240R v1. bir öncekini V1 hatalı olmasından dolayı. MSI MAG CoreLiquid C240 240 mm ARGB ile değiştirdiler. Bu da tamamen aynıydı çok basit yükte PC kapanıyordu tam 1 sene sorunu aradım meğerse sorunun tamamı MSI soğutucumdaymış. Ürünlerindeki geri dönüşleri biraz incelediğimde. Sadece marka değerinden dolayı tutulduğunu ve benim de bunlara inanıp ihtimal vermeyişimden dolayı insanlar her ne kadar söyleyemese de MSI vb. ürünler o yapmaz onun 2 bloklu soğutucusu diğerlerinin 4 bloğuna bedeldir incelemesi ve markası olmayan ürün alacağına git kule tipi soğutucu al gibi abuk sabuk hiç kullanmadıkları ürünlere çöp muamelesi yapar yorumlarla karşılaştım. Ürünü alırken bir dahakine markasına değil ne sağladığına bakacağım MSI vb. ürünlerin akıttığın garantisi var gibi yazılar gördüm. Ürününü maalesef ki 3 senedir kullanamadığımdan açıkçası akıtma ihtimalini de öngörmüyordum. Garantisi bittiğinde de bunu sağlayacağı hiç sanmıyorum bilen varsa aydınlatsın beni.

Run.png

Not olarak şunu da eklemek istiyorum kasamı da değiştirdim MSI sekira 100'dü kasam uyumlu olduğu için almıştım. Şu anki kasam Gamepower warcry.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı