Akifyl1 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 100 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu sıvı soğutmayı kullanıyorum. İtopya'da takıldı. İnternette izlediğim videolarda ekranın ışığı yanıyor ve sıcaklığı vs gösteriyor. Ama benimkinde ne ışık var ne başka bir şey. Bilginiz var mıdır? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Merhaba arkadaşlar. Bu sıvı soğutmayı kullanıyorum. İtopya'da takıldı. İnternette izlediğim videolarda ekranın ışığı yanıyor ve sıcaklığı vs gösteriyor. Ama benimkinde ne ışık var ne başka bir şey. Bilginiz var mıdır? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 21 Mart 2023 #2 Konuyla alakasız ama. İtopya istek üzerine takıyor mu? Belli bir ücret mi ödediniz? Artı 0 Eksi
Darkkandadr Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #3 P serisi ürününüzde herhangi bir ekran yok. Artı 0 Eksi
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #4 O modelde aydınlatma yok. Artı 0 Eksi
KS KS Akifyl1 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 100 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #5 599108 dedi: Konuyla alakasız ama. İtopya istek üzerine takıyor mu? Belli bir ücret mi ödediniz? Genişletmek için tıkla... Takmıyor hocam ben sistemi ordan topladığım için taktılar. Karışmıyorlar yoksa. Artı 0 Eksi
599108 dedi: Konuyla alakasız ama. İtopya istek üzerine takıyor mu? Belli bir ücret mi ödediniz? Genişletmek için tıkla... Takmıyor hocam ben sistemi ordan topladığım için taktılar. Karışmıyorlar yoksa.
osmanxa Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 39 24 Nisan 2023 #6 Akifyl1 dedi: Takmıyor hocam ben sistemi oradan topladığım için taktılar. Karışmıyorlar yoksa. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir? Soğutucudan memnun musunuz? Artı 0 Eksi
Akifyl1 dedi: Takmıyor hocam ben sistemi oradan topladığım için taktılar. Karışmıyorlar yoksa. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir? Soğutucudan memnun musunuz?
KS KS Akifyl1 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 100 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #7 osmanxa dedi: İşlemciniz nedir? Soğutucudan memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... İşlemcim Ryzen 9 7900X3D. Böyle aygır bir işlemciyi bile gayet iyi soğutuyor. Henüz bir sıcaklık sorunu yaşamadım. Artı 0 Eksi
osmanxa dedi: İşlemciniz nedir? Soğutucudan memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... İşlemcim Ryzen 9 7900X3D. Böyle aygır bir işlemciyi bile gayet iyi soğutuyor. Henüz bir sıcaklık sorunu yaşamadım.