MSI MAG FORCE için fan tavsiyesi

RichardRose

Hectopat
Arkadaşlar herkese selamlar.

Mevcut kasamda kasanın default geldiği haliyle önde içeri hava alan 2 adet fan ve arkada bir adet egzoz fanı bulunmakta. Üst tarafa 2 adet ve öne ortaya 1 adet olacak şekilde 3 adet daha fan almak istiyorum. Fiyat performans ve görsellik olarak şu fana gözüm takıldı:

Başka önerileriniz varsa alabilirim.

Bir diğer sorum ise konfigürasyon üzerine olacak. Şu anda pump fan'a egzos fanı bağlı. Sys1 ve Sys2 fanlarına ön taraftaki iki fan bağlı ve CPU fanı ise haliyle CPU fan slotuna bağlı bir şekilde. Yukarıdaki fanlarla beraber fan çoklayıcı almam gerekecek sanırsam. Anakartım B460M. Önerebileceğiniz bir fan çoklayıcı var mı? Bir de ilk takıcağım için, fan çoklayıcı hangi slotta kullanılmalı? Sys slotlarında mı? Yoksa powersupply'dan çıkan bir kabloya mı bağlanıyor? Çoklayıcı ile bağlayacağım bu fanların devir hızını nasıl kontrol edebilirim?

Son olarak, yukarı takacağım fanları egzos olarak mı yoksa içeri hava üfleyecek şekilde mi kurmalıyım? Egzos olarak kurarsam ön tarafta 3 içeri hava alan, 3 egzos şekilde konfigürasyonu tamamlamış olacağım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kasayı kullanıyoruz fan almana gerek yok 8 fan taktım çıkardım 1 derece oynadı.
Aldığım fanlar.
2x14 cm Viper.
3 X 12 cm Viper.
Gerek yok alma bence.

Son düzenleme:
Amacım burada sadece sıcaklık değil customization yapmak. Sıcaklıklar çok umrumda değil açıkçası. 2x14'leri nereye taktınız? Posttaki diğer sorulara cevap verebilirseniz çok sevinirim. Bağlantıları nasıl yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…