MSI MAG Forge 100R kasa fan bağlantısı nasıl olur?

wsamedd

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Amazon Prime day kapsamında MSI MAG Forge 100R kasa almayı düşünüyorum fakat anakartım MSI A320M PRO/VH Plus RGB/ARGB desteklemiyor. Fanları alırsam bağlantısını nasıl yapacağım? Kasada kontrolcu var direkt SYS_FAN soketine mi baglayacagım? Önceden açılmış birkaç konuyu okudum fakat hala aklımda soru işaretleri var. Alırken yanında Akasa flexa 5'li fan çoklayıcıda alacağım fan bağlantılarını nasıl yapacağım bilgilendirebilir misiniz?

Amazon Prime day kapsamında MSI MAG Forge 100R kasa almayı düşünüyorum fakat anakartım MSI A320M PRO/VH Plus RGB/ARGB desteklemiyor. Fanları alırsam bağlantısını nasıl yapacağım? Kasada kontrolcu var direkt SYS_FAN soketine mi baglayacagım? Önceden açılmış birkaç konuyu okudum fakat hala aklımda soru işaretleri var. Alırken yanında Akasa flexa 5'li fan çoklayıcıda alacağım fan bağlantılarını nasıl yapacağım bilgilendirebilir misiniz?

Işıklarını kasanın üst kısmındaki "LED" Butonundan kontrol edebilirsin.

Fanların çalışması için de fanları SYS fan soketine takacaksın.

Fanların ışığının çalışması için kasanın arkasında bir adet kontrolcü geliyor. Oraya takacaksın. Finito

Cevap için teşekkürler kasayı aldım. 3 hafta olacak bağlantıları sorunsuzca yaptım.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Bende de var 2 yıla yaklaştı ben daha yeni öğreniyorum anakart bağlantısını. Çok kurcaladım yapamamıştım. Eve gidince bakacağım yapabiliyor muyum 😁

Sorunun çözüldüyse çözüldü işaretleyebilrisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı