MSI MAG Forge 100R'ye 650W PSU önerisi

Xfx 6600 xt de öyle gördüm ben. Gold olduğu için 600 w kurtarabilir mi?

@alihanvardertyok XFX kendi sitesinde bu model için minimum 650W önerilen olarak da 750W biçmiş hocam, biraz fazla geldi bana ancak siz ne dersiniz?

6600 xt 3 fanlı modeller minimum 600 önerilen 650w dendiği için 650w arıyorum ama.

Kartın güç tüketimi bayağı için aslında RDNA2 kartların hepsi böyle. Cyberpunk 2077 oynarken 120w civarı çekiyordu 6600 XT. Kaliteli bir 550W bile rahatça iş görür kasma o kadar.

Güç kaynağı sattırma amaçlı olduğunu düşünüyorum. Testlerdeki TDP değeri ortada. Kartın gücü ortada.

Bana da öyle geliyor, PowerColor Red Devil modelini yakın frekanslarda çalıştırıyorum ve kutusunda minimum 600W yazıyor; ayrıca 650W kullanıyorum sorunsuz şekilde (Cooler Master MWE 650W 80+ Bronze V2). 750W çok uçuk geldi bana bu kart için.

Peki high power 80+ gold o kasaya sığar mı?
Güç kaynağı sattırma amaçlı olduğunu düşünüyorum. Testlerdeki TDP değeri ortada. Kartın gücü ortada.
Sığar mı kasaya?

Son düzenleme:
Peki high power 80+ gold o kasaya sığar mı?

.
Kasaya sığmasından yana bir şüphem yok. Modüler yapıda olmadığı için aşağı kısımda bir miktar kalabalık yapacaktır tabii. He bu bütçede de Corsair'in 550W CX serisi ürünü dışında modülerlik sunan bir güç kaynağı bulamazsınız zaten. (İndirim dönemleri hariç.)

Yani bir sorun yaşamam diyorsunuz peki teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…