MSI MAG M100a kasasının sitesinde maksimum ekran kartı uzunluğu 300mm olarak belirtilmiş, ama ben ölçtüğümde kasa arkasıyla fanın dibi arasında 330mm mesafe çıkıyor. Bu durumda MSI 4060 Ti 16 GB Gaming X Slim sığar mı?
Sığar mı bilmiyorum ama 4060 Ti alınmaz bütçen ne kadar?
Neredeyse sıfir olarak alacağım arkadaşımdan 3 aylık bir ekran kartı 13 bin TL'ye alacağım kendisinden tek sorun kasama sığar mı problem o farklı şehirde yaşıyor o 700 800 km mesafe var alıp kasama sıgar mi diye test edip sığmazsa geri goturme sansim yok pek.
Ekran kartım değil kasam normalde 300mm olarak geçiyor ama kendim ölçtügümde kasa arkasıyla fanın dibi arasında 330 mm mesafe çıkıyor.Ekran kartının tam modeli de bu MSI GeForce GeForce RTX 4060 Ti GAMING X SLIM 16GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran KartıEkran kartının 330mm olduğunu belirtmişsin. MSI kendi sitesinde de maksimum 300mm olduğunu belirtmiş sığmaz. Ekran kartının modelini atar mısın? Ucuzdan ATX bir kasa bakabilirsin.
Ekran ka.
Ekran kartım değil kasam normalde 300mm olarak geçiyor ama kendim ölçtügümde kasa arkasıyla fanın dibi arasında 330 mm mesafe çıkıyor. Ekran kartının tam modeli de bu MSI GeForce GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Slim 16 GB GDDR6 DLSS 3 128 bit ekran kartı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.