MSI MAG M100A'ya RTX 4060 Ti Gaming X Slim sığar mı?

asral34

Centipat
Daha fazla  
MSI MAG M100a kasasının sitesinde maksimum ekran kartı uzunluğu 300mm olarak belirtilmiş, ama ben ölçtüğümde kasa arkasıyla fanın dibi arasında 330mm mesafe çıkıyor. Bu durumda MSI 4060 Ti 16 GB Gaming X Slim sığar mı?

Sığar mı bilmiyorum ama 4060 Ti alınmaz bütçen ne kadar?

Neredeyse sıfir olarak alacağım arkadaşımdan 3 aylık bir ekran kartı 13 bin TL'ye alacağım kendisinden tek sorun kasama sığar mı problem o farklı şehirde yaşıyor o 700 800 km mesafe var alıp kasama sıgar mi diye test edip sığmazsa geri goturme sansim yok pek.

Neredeyse sıfir olarak alacağım arkadaşımdan 3 aylık bir ekran kartı 13 bin TL'ye alacağım kendisinden tek sorun kasama sığar mı problem o farklı şehirde yaşıyor o 700 800 km mesafe var alıp kasama sıgar mi diye test edip sığmazsa geri goturme sansim yok pek.

Ekran kartının 330mm olduğunu belirtmişsin. MSI kendi sitesinde de maksimum 300mm olduğunu belirtmiş sığmaz. Ekran kartının modelini atar mısın? Ucuzdan ATX bir kasa bakabilirsin.

1742466207380.png

ekran ka
Ekran kartının 330mm olduğunu belirtmişsin. MSI kendi sitesinde de maksimum 300mm olduğunu belirtmiş sığmaz. Ekran kartının modelini atar mısın? Ucuzdan ATX bir kasa bakabilirsin.
Ekran kartım değil kasam normalde 300mm olarak geçiyor ama kendim ölçtügümde kasa arkasıyla fanın dibi arasında 330 mm mesafe çıkıyor.Ekran kartının tam modeli de bu MSI GeForce GeForce RTX 4060 Ti GAMING X SLIM 16GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı

Ekran ka.

Ekran kartım değil kasam normalde 300mm olarak geçiyor ama kendim ölçtügümde kasa arkasıyla fanın dibi arasında 330 mm mesafe çıkıyor. Ekran kartının tam modeli de bu MSI GeForce GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Slim 16 GB GDDR6 DLSS 3 128 bit ekran kartı.

Ben sığar mı emin olamadım o ekran kartı kaç mm destekliyor herhangi bir bilgi bulamadım ama kasa için 300mm desteklediği belirtilmiş. @YüzbaşıJohnPrice hocam da bakar aktif olduğunda.

Boyut olarak: 307 x 125 x 46 olarak belirtilmiş.

Siz uzunluğu ölçtünüz ama o yol boyunca ekran kartına engel olacak bir şey varmı diye kontrol edin. Ön fanlara doğru bir daralma v.s olabilirmi diye kontrol edin. Yani ölçtüğünüz 31cm boyunca 4,6cm geniçlik ve 12,5cm en sorun çıkartıyormu bunun kontrolünü yapın.

Son düzenleme:
Kasada ekran kartına engel olacak herhangi bir şey yok. Genislik ve en acisindan sorun çikarmıyor.

Aldım ekran kartını sığdı, ayrıca yaklaşık 5 cm boş alan kaldı. Hava akışında da bir sıkıntı yok.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı