O kadar denememe rağmen olmadı, 6+2 olan tüm pinleri denedim fakat o +2 olan kısım olmuyodu. O an ki pinin şeklinin tam tersi olsaydı, o zaman oluyodu. Hepsini tek tek denememe rağmen olmadı malesef. Ayrıca bir web sitesinde göre de anakartıma uyumlu bir güç kaynağı değilmiş siteye göre. Anlayamadım bu durumu ve iade ettim, şimdi psu araştırması yapıyorum. SphynxVIII'nın dediği PSU şu an aklımda, ama o da pahalı baya. Başka modeller bulamazsam onu alacağım.
Tekrardan merhaba herkese bilgilendirme amaçlı mesajımı yazmak istiyorum. Güç kaynağı olarak, bu ürünü aldım: Cooler Master MWE 750W 80+ 2xEPS, Aktif PFC, 120mm Fanlı PSU (MPE-7501-ACABW-EU)
İşlemci gücü için 8+4 var ve taktığımda ise hiç bir sorun yaşamadım, kolaylıkla taktım, kullanıyorum, gayet sessiz bi güç kaynağı.
Bir önceki aldığım ve olmayan High Power 750W 80+ Bronze neden olmadı hala anlayamadım, ya desteği yok, ya da bana hatalı ürün gelmişti. Belki birisi daha böyle bi sorun yaşar diye güncellemek istedim. Teşekkür ediyorum ilgilenen herkese.