MSI MAG X570S TOMAHAWK ve Asus Rog Strix B450-F çok fark var mı?

Leodamar

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci
r5 2600
Güncel olarak Asus ROG Strix B450-f anakartı kullanıyorum. 1TB Samsung M2 980 pro ssd yi tam performansta kullanabilmek adına Msı Mag X570s Tomahawk anakartına geçmeyi düşünüyorum. Çok fark var mı arada?

İşlemcinden dolayı PCI-e 4.0 kullanamazsın zaten.

İşlemcinden dolayı PCI-e 4.0 kullanamazsın zaten.
işlemciyi yükseltmeden m2 yi yine tam performansta kullanamam değil mi doğru mu anladım? Sadece anakartı değiştirmem yeterli diye biliyordum çünkü

işlemciyi yükseltmeden m2 yi yine tam performansta kullanamam değil mi doğru mu anladım? Sadece anakartı değiştirmem yeterli diye biliyordum çünkü
Hayır işlemcinin de Pcı-e 4.0 desteklemesi gerekiyor. x570 aldığında bile Pci-e 4.0 desteği olan işlemci almalısın yoksa bütün bant genişliğin Pci-e 3.0 hızında olur.

Hayır işlemcinin de Pcı-e 4.0 desteklemesi gerekiyor. x570 aldığında bile Pci-e 4.0 desteği olan işlemci almalısın yoksa bütün bant genişliğin Pci-e 3.0 hızında olur.
Şimdilik yeni alacağım anakartı r5 2600 ile kullanır ileryen zamanda işlemcimide böylece yükseltmiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…