Herkese iyi günler. MSI MAG Z390 Tomahawk anakartına sahibim. MSI Live Update 6 üzerinden BIOS güncellemesi gerçekleştirdim. Bilgisayarı yeniden başlatıp "flash" üzerinden BIOS yüklerken bir anda sistem sanki elektrik kesilmiş gibi kapandı (o anda evde herhangi bir elektrik kesintisi vb. bir durum yaşanmadı). İlk önce hiçbir şeye dokunmadım ve belirli bir süre bekledikten sonra güç düğmesine basmama rağmen hiçbir şekilde sistem açılmadı. Jbat1 ve ondan sonra da CMOS pilini çıkarıp "clear CMOS" yapmaya çalıştım. Fakat durum hala aynı. Sanki bilgisayar fişe takılı değilmiş gibi hiçbir tepki vermiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
(Sistem özellikleri: MSI MAG Z390 Tomahawk anakart, Intel i9 9900K işlemci, 16 GB Corsair Vengeance DDR4 3000 MHz RAM, MSI GTX 1660 Ti ekran kartı, Adata 240 GB SSD, Xigmatek X-series 650 Watt %80 Bronze güç kaynağı).
(Sistem özellikleri: MSI MAG Z390 Tomahawk anakart, Intel i9 9900K işlemci, 16 GB Corsair Vengeance DDR4 3000 MHz RAM, MSI GTX 1660 Ti ekran kartı, Adata 240 GB SSD, Xigmatek X-series 650 Watt %80 Bronze güç kaynağı).