MSI MAG271CQR ölü piksel sorunu

Berathiradagi

Kilopat
Hepsiburada'dan yeni monitör aldım. Bugün kurmak istedim kurdum ve test yaptığımda 3 adet ölü piksel ile karşılaştım. Hepsiburada'ya sordum garantiye değişim için test yapmaları lazım dediler. Yarın göndermek istiyorum kaç gün içerisinde yeni ekran elime ulaşır bir bilginiz var mı? Sonuç olumlu olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldın ve sorunlu ürün ise test yapıp değişim yapmak zorundalar. Süresini bilmem ama olumlu sonuç çıkacaktır. Ayrıca internetten alınan ürünü 14 gün içinde iade hakkınız var. Kafanıza yatmayan durumda 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Aklınızda bulunsun.

Servise ulaştıktan sonra en fazla 20 iş günü içerisinde servis kararı veriliyor, size e-posta veya kargo yolu ile belge gönderilir o link ile de satın aldığınız yere ulaşıp değişim veya iade hakkınızı kullanırsınız uzun sürebiliyor bu durum ben zamanında sistemi toplarken 1 ay boyunca anakart değişimini beklemiştim. :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı