MSI MAG321CQR Monitörde Gölgelenme Sorunu

4FT

Kilopat
MSI MAG321CQR marka model monitör kullanıyorum. Videoda gördünüz gibi bir sorunum var. ASUS GPU Tweak II penceresini hareket ettirdiğimde daha belli oluyor. DisplayPort ile bağlı VA panel 144 Hz ASUS RTX 2070 ekran kartı var. Driver'ı güncel. Biraz önce ekran kartını söküp anakarta bağladım denedim sorun aynı. Daha önce BenQ XL2411 kullanıyordum bir sorun yaşamadım onu sattım bunu aldım iade süresi de geçti. FreeSync kapalı açınca da değişen bir şey yok. G-Sync zaten uyumlu değil. Format da attım. Sorun sizce ne olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de asus vg248qg var free sync açınca parlama sorunu ortaya çıkıyor. senin monitörde trace free seçeneği yok mu ?
Trace free yok malesef. Free sync açınca ekran kapanıp açılıyor bende de.
Arkadaşlar monitörü servise gönderdim ve sorunların normal olduğunu söylediler. Farklı çözünürlüklerde farklı bilgisayarlarda denediğini ve ekran boyutu büyük olduğu için böyle oluyormuş ( Monitör 32inch ) farklı marka modellerde de bu sorunu yaşarmışım dalga geçiyor resmen. Demek ki MSİ bu işi yapamamış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı