MSI MB-B450-A PRO MAX anakart ile Ryzen 5 2600 işlemci uyumu

Oyun için alacaksanız 3300X ya da 3600 alın hocam. Anakartiniz çok kötü o fiyat bandında Gigabayte B450M S2H ürünü en iyisidir.
anakartımı değiştirebilirim fakat, bir sitede 3600işlemci ile aynı ekran kartını darboğaz testi yaptığımda , grafik kartımın çok düşük olduğunu söylüyor işlemciye göre. 2600ü darboğaz yapmadan kullanırım sanıyordum.

Sana demedim,

2. Olarak 500 lira mı sanıyorsun yurt dışın da. Söylediklerin çok anlamsız, dışarı da 80 dolar olan bir anakart 30 dolar daha veren 2 kat kalitelisini alıyor desem yeridir.

Ek olarak harika bir Ryzen işlemci alacak olanın S2H ile işi yoktur, burada VRM muhabbeti yapmanın anlamı yok, VRM ne kadar gerekli olsada yazılım için msı alınır.
Yurt dışı ne alaka Türkiye'de yaşıyor arkadaşımız.

Olayın yurt dışı ile alakası nedir anlamadım. Düşük bütçeli kart seçimi burada konu. Bu noktada da GB o fiyata en iyi özellikleri sunuyor.Sizin mantığıniza göre yurtdışında herkes 30 dolar versin daha iyisini alsin böyle mi işliyor olaylar. Neyse ben tavsiyemi verdim gerisi arkadasa kalmis.
Görende Msi sorunsuz asla sıkıntı çıkarmıyor sanir. Ortada kronik bir sorun yoksa her elektronigin sıkıntı cikarma sansi vardir ancak bu onu kötü bir ürün yapmaz.

Herkese iyi günler, sistemlerden pek anladığım söylenemez o yüzden size danışmak istedim. Ayrıca MSI RX 580 ve Kingston 16 GB RAM ile uyumlu mudur? Verimli kullanabilir miyim 4 ürünü? MSI MB B450M-A Pro Max Anakart

O rami 2x8 yapın daha çok verim alırsınız.

Sallıyor işte kendini haklı çıkaracak, yurt dışından bizene orayı örnek gösteriyor, hayatın da custom sistem 3-4 tane görmüş biri oranın insanının ne önerdiği söylüyor. 😆😆😆
Bomboş yorum yapıyorsunuz. Yurtdisini önermedim yurtdışı da dahil Türkiye'de bir cok kisinin bu modeli önerdiğini söyledim. Benim kim olduğumu bilmeden oradan yorum yapmayin isterseniz uslubunuza dikkat ederek tartısin.

Bomboş yorum yapıyorsunuz. Yurtdisini önermedim yurtdışı da dahil Türkiye'de bir cok kisinin bu modeli önerdiğini söyledim. Benim kim olduğumu bilmeden oradan yorum yapmayin isterseniz uslubunuza dikkat ederek tartısin.
Yazmayı öğrenirseniz tartışmaya başlıyabiliriz çünkü ortada sizinle tartışacak bilgi görmüyorum. 😆

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı