Elektronik PC MSI MB Mag B850 Tomahawk Max 12.794 TL

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Siz önceden aldığınız için sistem size öyle gösteriyor. Ben de hala kuponla o fiyat. 12.794,05 ₺

X870E Tomahawk mı bu mu sizce ?
usb 4 ve en üstteki ssd yuvasının altında soğutucu olması dışında bir farkları yoktu diye hatırlıyorum ben de ikisi arasında kalmıştım, b850 aldım. USB 4 hatta benim için iyi değildi çünkü 3 m2 ssdnin bant genişliğini düşürüyordu yanlış hatırlamıyorsam

Vatandan aldım kargoya verdiler çok kararsızım.
Hayırlısı olsun, bence iptali ile uğraşmayın. En güncel AM5 chipset'i sonuçta. Ben indirim yakaladıkça parça parça sistem topladığımdan dolayı anakartta biraz bütçemi kıstım. Son olarak Ram almak kaldı o da malum fiyatlardan dolayı alamıyorum toplayamadık bir türlü sistemi

Ben de bu indirimi yakalayana kadar çok kararsızdım. Bir ara taksitle 20K'lara kadar çıktım anakart için. X870E tomahawk, X870E Aorus Elite, ROG Strix x870E-E falan bile bakıyordum alacaktım neredeyse ama çok şükür şu indirimi yakaladım da o derece para harcamaktan kendimi kurtardım.

Onun haricinde bildiğim kadarıyla X870E ile B850 Tomahawk'lar arasındaki farklar şunlar:

Tomahawk X870E Tomahawk Max B850
Çoklu GPU var Çoklu GPU yok
USB 4 var USB 4 yok
USB-C DP var USB-C DP yok
USB Type A 9 adet USB Type A 7 adet

Bir de x870e'nin M.2 gen5 slotunda ki soğutma biraz daha iyi yanılmıyorsam B850'e göre.

Bunlar haricinde ses kartı olsun, WIFI-Ethernet özellikleri olsun birçok şeyi aynı olması lazım.

Ben bu farklara ihtiyaç duymadığım için B850 tercihinde bulundum.

Ben o karşılaştırmalı listeyi ne kadar özenle yazmıştım.. Gönderdikten sonra hep birbirine girmiş yazılar Olsun yine de anlaşılır gözüküyor o yüzden düzeltmiyorum.

Cevapladığınız için teşekkür ederim uzun zaman sonra böyle bir anakart aldık bence de iptal etme sürecine hiç girmeyeyim size de Hayırlı olsun bu arada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…