Castiglionets Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #11 Smmmhunter dedi: X870-P hariç hepsi iyi anakartlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır onu siliyorum diğerlerini bekliyorum o zaman sağ ol.
Smmmhunter dedi: X870-P hariç hepsi iyi anakartlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır onu siliyorum diğerlerini bekliyorum o zaman sağ ol.
S saitdavut0 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #12 Smmmhunter dedi: X870-P hariç hepsi iyi anakartlar. Genişletmek için tıkla... hocam neden o hariç şuan ben bakıyorum da merak ettim şu ikisi arasındayım MSI MAG X670E Tomahawk WiFi - MSI Pro X870-P WiFi Karşılaştırması - Epey Epey - MSI MAG X670E Tomahawk WiFi - MSI Pro X870-P WiFi özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Smmmhunter dedi: X870-P hariç hepsi iyi anakartlar. Genişletmek için tıkla... hocam neden o hariç şuan ben bakıyorum da merak ettim şu ikisi arasındayım MSI MAG X670E Tomahawk WiFi - MSI Pro X870-P WiFi Karşılaştırması - Epey Epey - MSI MAG X670E Tomahawk WiFi - MSI Pro X870-P WiFi özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.984 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 3 Kasım 2024 #13 saitdavut0 dedi: hocam neden o hariç şuan ben bakıyorum da merak ettim şu ikisi arasındayım MSI MAG X670E Tomahawk WiFi - MSI Pro X870-P WiFi Karşılaştırması - Epey Epey - MSI MAG X670E Tomahawk WiFi - MSI Pro X870-P WiFi özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Giriş seviye bir kart. Aynı fiyata Tomahawk var.
saitdavut0 dedi: hocam neden o hariç şuan ben bakıyorum da merak ettim şu ikisi arasındayım MSI MAG X670E Tomahawk WiFi - MSI Pro X870-P WiFi Karşılaştırması - Epey Epey - MSI MAG X670E Tomahawk WiFi - MSI Pro X870-P WiFi özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Giriş seviye bir kart. Aynı fiyata Tomahawk var.