Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.116 Çözümler 4 10 Temmuz 2022 #1 Valheim indirdim. Gireyim dedim. Sistem 56 derece olmasına rağmen fanları Full yaptı. Uzaya çıkıyor sanki. Çok ses yapıyor. Nasıl ayarlanır? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2022
Valheim indirdim. Gireyim dedim. Sistem 56 derece olmasına rağmen fanları Full yaptı. Uzaya çıkıyor sanki. Çok ses yapıyor. Nasıl ayarlanır?
dionysoss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 1.322 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #2 Afterburner kullanmanızı öneririm. Belirli bir yere kadar 0'da tutabilirsiniz fanları. Mesela RX 580'de ben 55 dereceye kadar fanları 0 RPM'de kullanıyordum çok sessiz çalışıyordu genelde. Artı 0 Eksi
Afterburner kullanmanızı öneririm. Belirli bir yere kadar 0'da tutabilirsiniz fanları. Mesela RX 580'de ben 55 dereceye kadar fanları 0 RPM'de kullanıyordum çok sessiz çalışıyordu genelde.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 10 Temmuz 2022 #3 MSI'ın Dragon Center gibi çöp programları yüklüyse kaldırabilirsin. AMD kendisi otomatik ayarlayacaktır. Artı 0 Eksi
MSI'ın Dragon Center gibi çöp programları yüklüyse kaldırabilirsin. AMD kendisi otomatik ayarlayacaktır.
KS KS Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.116 Çözümler 4 10 Temmuz 2022 #4 kino dedi: MSI'ın Dragon Center gibi çöp programları yüklüyse kaldırabilirsin. AMD kendisi otomatik ayarlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Şimdi Afterburner yükledim ayar yaptım düzeldi sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
kino dedi: MSI'ın Dragon Center gibi çöp programları yüklüyse kaldırabilirsin. AMD kendisi otomatik ayarlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Şimdi Afterburner yükledim ayar yaptım düzeldi sağ olun.