OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 25 Haziran 2021 #21 KyryloDN dedi: Nasıl açabilirim BIOS'ta? Genişletmek için tıkla... Bunun hakkında bir sürü rehber. Video var bakabilirsiniz. Amanita dedi: Konuyla alakasız ama tüm "de"leri nasıl yanlış yazmayı başardınız? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum.
KyryloDN dedi: Nasıl açabilirim BIOS'ta? Genişletmek için tıkla... Bunun hakkında bir sürü rehber. Video var bakabilirsiniz. Amanita dedi: Konuyla alakasız ama tüm "de"leri nasıl yanlış yazmayı başardınız? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum.
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 25 Haziran 2021 #22 Amanita dedi: Konuyla alakasız ama tüm "de"leri nasıl yanlış yazmayı başardınız? Genişletmek için tıkla... Son Türkçe bükücü. KyryloDN dedi: Nasıl açabilirim BIOS'ta? Genişletmek için tıkla... Eğer MSI marka anakarta sahip iseniz buyurun rehber: Rehber: MSI marka anakarta fTPM 2.0 açma
Amanita dedi: Konuyla alakasız ama tüm "de"leri nasıl yanlış yazmayı başardınız? Genişletmek için tıkla... Son Türkçe bükücü. KyryloDN dedi: Nasıl açabilirim BIOS'ta? Genişletmek için tıkla... Eğer MSI marka anakarta sahip iseniz buyurun rehber: Rehber: MSI marka anakarta fTPM 2.0 açma
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #23 OPERATÖR GOD dedi: RAM'i OC hale getirirken, ayarları belli olsa bile. Tak diye o ayara getirmeyin. Yavaş yavaş arttırın voltajı ve hızı. Yoksa RAM kendini kapatır ya da RAM yanar. TPM ya açık değil. ya da anakartınızda, tpm yok. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok zaten şuan. Memtest86 yapıldı. Şu an Windows 11'den yazıyorum
OPERATÖR GOD dedi: RAM'i OC hale getirirken, ayarları belli olsa bile. Tak diye o ayara getirmeyin. Yavaş yavaş arttırın voltajı ve hızı. Yoksa RAM kendini kapatır ya da RAM yanar. TPM ya açık değil. ya da anakartınızda, tpm yok. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok zaten şuan. Memtest86 yapıldı. Şu an Windows 11'den yazıyorum
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 25 Haziran 2021 #24 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sıkıntı yok zaten şu an. Memtest86 yapıldı. Şu an Windows 11'den yazıyorum Eki Görüntüle 1083506 Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sıkıntı yok zaten şu an. Memtest86 yapıldı. Şu an Windows 11'den yazıyorum Eki Görüntüle 1083506 Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın