MSI mı, HP Omen mi?

Soğutması olsun kasası olsun güzel modelde fiyatı pahalı biraz.
biraz da düştü. peki fiyattan bağımsız sorayım..

ideapad gaming 3 yeni kasa 12500h 165 hz ekran mı

yoksa omen 16 12500h 144 hz ekran mı ?

ikisinin ekran özellikleri önemli. hz olayına takıldığım için yazmadım. panel kalitesi, sRgb değeri , parlaklık gibi konular önemli esasen.

ayrıca hangisinin soğutması , stabil çalışması, kasa kalitesi size göre daha iyi ? yarın fiziki olarak gidip tekrar bakacağım .

Bir lenovo legion 5 pro değiller ama ne yapalım. ( legion 5 pro ekranı efsane bana göre )
 
Omen 16 daha iyi de. Bu bütçelerde kendi cihazımın üstüne kalite anlamında tanımıyorum ya 😅 . Tabii iki kere bazı sorunlardan ötürü IPG3 iade edince fark ediyor.
 
Modelime kıyasla daha sade Acer Nitro 5 . Hocam o bütçeye çıkmışken 3050TI falan almayın kesinlikle zaten Windows Lisans diye 2000-3000 öyle kitliyorlar.
haklısınız. Ben öncelikli olarak işim gereği intel işlemcili almak istiyorum. İkincisi Lenovo, Asus ve Hp tercih etmek istiyorum.

Ekran kartı tarafında 4 gb 128 bit kafi.
 
Haklısınız. Ben öncelikli olarak işim gereği Intel işlemcili almak istiyorum. İkincisi Lenovo, ASUS ve HP tercih etmek istiyorum.

Ekran kartı tarafında 4 GB 128 bit kafi.

Herhalde sadece bana gelen Lenovo'lar kötüydü. Marka tercihine dönerseniz 12. nesilin kalitesinden mahrum kalırsınız hocam bu bütçede. 20-26K civarında HP Victus'lar var panellerinin aşırı sallanmasından başka sorunu olmayan bir seri isterseniz onlara yönelebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı