MSI Modern 14 C12M Hackintosh(macOS) 14.0 ile uyumlu mu?

Hocam grafik birimi yüzünden kullanılmaz. Windows 10'ya da Linux öneririm size. Linux daha iyi olur hatta.

Linux çok karmaşık geldi bana sadece bir uygulama için bile kodlar falan giriyorlardı onunla hiç uğraşmak istemiyorum. Değişik kodların olmadığı normal kullanıcıya uygun bildiğiniz bir sürüm var mı?

Linux çok karmaşık geldi bana sadece bir uygulama için bile kodlar falan giriyorlardı onunla hiç uğraşmak istemiyorum. Değişik kodların olmadığı normal kullanıcıya uygun bildiğiniz bir sürüm var mı?
Hocam mesela macOS kullansaydınız bile Linux'ta kullanılan bir sürü komutu macOS'in terminalinde kullanacaktınız yani.

Ubuntu, Mint, elementaryOS. Özellikle elementaryOS çok ama çok güzel.

Hocam mesela macOS kullansaydınız bile Linux'ta kullanılan bir sürü komutu MacOS'in terminalinde kullanacaktınız yani.

Ubuntu, Mint, Elementary OS. Özellikle Elementary OS çok ama çok güzel.

MacOS'a benziyor bayağı kendi mağazasıda var bir deneyeceğim bu akşam.

Hocam mesela macOS kullansaydınız bile Linux'ta kullanılan bir sürü komutu MacOS'in terminalinde kullanacaktınız yani.

Ubuntu, Mint, Elementary OS. Özellikle Elementary OS çok ama çok güzel.

Hocam kurdum cidden harika bir şey. Windows kullanmam hayatımda daha. Çok teşekkür ederim ayrıca kod girme sorun değil internete arıyorum terminale yapıştırıyorum kodu hiç uğraşmadan oluyor.

Son düzenleme:

Hocam kurdum cidden harika bir şey. Windows kullanmam hayatımda daha. Çok teşekkür ederim ayrıca kod girme sorun değil internete arıyorum terminale yapıştırıyorum kodu hiç uğraşmadan oluyor.
Hocam dunyadaki en iyi isletim sistemi kullanicilar icin Windows'dur. elementarOS ne kadar UI olarak guzel olsa da diger Linux'lar gibi bircok acidan yetersiz gelecektir.

Hocam dunyadaki en iyi isletim sistemi kullanicilar icin Windows'dur. Elementaros ne kadar UI olarak guzel olsa da diger Linux'lar gibi bircok acidan yetersiz gelecektir.

Hocam yetersiz geldi bir sürü program açmıyor ve 2 senelik yaptığım oyunu sildi biçimlendire basmamıştım kurarken ama biçimlendirmiş.

Geri
Yukarı