MSI Modern 14 i5-1135G7 alınır mı?

Numunelik

Centipat
Katılım
18 Ekim 2020
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 11. nesil i5 işlemcili MSI modern 14 Amazon'da şu an 6099 TL. Şu an kullandığım laptopum 11 yıllık olduğu için bayağıdır yeni bir laptop bakıyordum. Almışken de kaliteli bir iş bilgisayarı almak istiyorum. MSI'ın iş bilgisayarlarını kullanan veya çevresinde bir kullanan olan arkadaş varsa fikir verebilir mi?

Laptopun görünürdeki tek eksisi Type-C olmaması ama MSI'ın kalitesinin yanında önemli bir detay olduğunu düşünmüyorum. Zaten bir aparatla halledilebilir bir şey. (Ne olur onun yerine Gaming laptop al yazmayın :)
 
İş bilgisayarı olarak iyi görünüyor hocam.
 
Ideapad 5 R7 5700U önermeye gidiyordum, fiyatı 7000 lira olmuş. Attığınız MSI'ı alın geçin.
Bu da alınabilir aslında.
 
Modern 14 B11MOL425-XTR modelini aldım her şey güzel hoş da hoparlöründen çok az ses geliyor iade edebilirsem edeceğim.

2 haftadan uzun bir süre geçti, iade alacaklarını sanmıyorum. Sadece sesi arttırmayı değil, ses ikonuna sağ tık yapıp ses karıştırıcıdan uygulama sesi arttırmayı da denediniz mi?
 
Msi'ın Nahimic diye bir uygulaması var, oradan arttırdım ama tahmin edebileceğin gibi bu sefer de ses kalitesinden feragat ediyorsun, ortaya saçma sapan bir ses çıkıyor. İade meselesinde de amazon çok daha kolay iade alıyor, alternatif bir bilgisayar bulduğum an arayacağım.
Msi diyip güvendim ama gerçekten üzdü.
 
MSI'ın Nahimic diye bir uygulaması var, oradan arttırdım ama tahmin edebileceğin gibi bu sefer de ses kalitesinden feragat ediyorsun, ortaya saçma sapan bir ses çıkıyor. İade meselesinde de Amazon çok daha kolay iade alıyor, alternatif bir bilgisayar bulduğum an arayacağım.
MSI deyip güvendim ama gerçekten üzdü.

MSI'ın iş bilgisayarlarındaki kalitesi hakkında pek bir bilgim yok, neyse ki oyun bilgisayarlarında böyle durumlarla pek karşılaşılmıyor. Geçmiş olsun umarım iade alırlar. Lenovo'nun iş bilgisayarları belki ilginizi çekebilir. Yukarıda da yine MSI'in kendi Ryzen 5 5500u işlemcili bir laptopu önerilmiş o da alınır.
 

Geri
Yukarı