MSI , Monster ve Alienware Laptop

Morena99

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhabalar yakın zamanda oyuncu dizüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum ama bildiğiniz gibi seçeneklerde çok özelliklerde artık caydırıcı rol oynuyor fazlasıyla , kararsız kaldım . Şimdi asıl sorum öncelikle marka güvenilirliği MSI , Monster ve Alienware arasında kaldım . İkincisi hepsinin de özellikleri birbirine yakın eşit kademedeler diyebiliriz on milyar fiyatları var . İşlemci konusuna gelirsek sırayla yine MSI : i7-4720HQ 6MB , Monster : i7-4930MX 8MB , Alienware : i7-4900MQ 8MB işlemci kullanıyor benchmarkta en yüksek skor alienware işlemcisi görünüyor ama yinede bi tecrübelere sorayım dedim . Son olarakta bildiğiniz gibi MSI hafıza konusuna çok düşkün 1 TB ssd koymuş seçtiğim modele diğerlerinde ise çok daha düşük bu konuyu da göz önüde bulundurarak bana bir öneri yaparmısınız teşekkürler şimdiden.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı