serifozoltu Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar selam. Asagıdaki gibi talımatları da takip etmeme ragmen yine de açmıyor. Sebebi nedir? Dosya Ekleri 1681049190796.png 269,2 KB · Görüntüleme: 30
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #2 Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açmayı deneyin. Olmuyorsa sistemi yeniden başlatıp sonrasında Run as Administrator'u tekrarlayın.
Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açmayı deneyin. Olmuyorsa sistemi yeniden başlatıp sonrasında Run as Administrator'u tekrarlayın.
Y yumurtaa Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 539 9 Nisan 2023 #3 Dragon centerla işin yok MSI center indirmen lazım.
serifozoltu Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #4 BerkayZ87 dedi: Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açmayı deneyin. Olmuyorsa sistemi yeniden başlatıp sonrasında run as administrator'u tekrarlayın. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim yien de olmuyor.
BerkayZ87 dedi: Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açmayı deneyin. Olmuyorsa sistemi yeniden başlatıp sonrasında run as administrator'u tekrarlayın. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim yien de olmuyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #5 serifozoltu dedi: Hepsini denedim yien de olmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman silip MSI Center yükle. Dragon Center zaten MSI Center'dan bir önceki program idi.
serifozoltu dedi: Hepsini denedim yien de olmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman silip MSI Center yükle. Dragon Center zaten MSI Center'dan bir önceki program idi.