MSI MPG Gungnir 110R kasa nasıldır?

Bu kasa hayalimdeki kasa:

Alternatif:

Teşekkürler öneriler için. Benim söylemiş olduğum kasa kötü bir kasa mı? Yurt dışında yapılan çok fazla sistem toplama videolarında gördüm ancak hava akışı testlerine rast gelemedim.
Önden daha iyi bir şeklide hava alan bir ürün de var.
MSI MPG GUNGNIR 110M RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA

ARGB olsun derseniz öneri yaptım, bir alternatif daha vereyim:
Ranker Cygnus v2 Siyah Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa
Ranker Cygnus v2 Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa

Bu kasa hayalimdeki kasa:

Alternatif:

Cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.

Merhaba en baştaki sorunuz için, evet Full mesh yapıya göre göze batabiliyor önünün kapalı olması lakin. Yanlarda tam boy hava açıklığı, üst ve altta şıkta gözeken üçgen hava alma kısmı sayesinde; önü kapalı kasalarla kıyaslamamak gerekiyor. Ti’li sistem kullanmayacaksanız tercih edebilirsiniz. Emin olun ısınma sorunu yaratıcak olsaydı MSI ürünü satışa sunmaya utanırdı :)

Merhaba en baştaki sorunuz için, evet Full mesh yapıya göre göze batabiliyor önünün kapalı olması lakin. Yanlarda tam boy hava açıklığı, üst ve altta şıkta gözeken üçgen hava alma kısmı sayesinde; önü kapalı kasalarla kıyaslamamak gerekiyor. Ti’li sistem kullanmayacaksanız tercih edebilirsiniz. Emin olun ısınma sorunu yaratıcak olsaydı MSI ürünü satışa sunmaya utanırdı :)
Foruma yeni katılmışsınız sanırsam. Lütfen konulara mesaj atmadan önce konunun tarihine bakın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı