MSI MPG X870E Carbon Wi-Fi anakart Spatium M580 SSD'yi görmüyor

aaeerr

Kilopat
Arkadaşlar yeni sistem topladım ancak Windows kurmak için PC'yi açtığımda anakartın SSD'yi görmediğini fark ettim. Hem Windows disk ekranında SSD gözükmüyor hem de BIOS üzerinde gözükmüyor. Bunun için ne yapabilirim acaba?

Anakart: MSI MPG X870E Carbon Wi-Fi
SSD: Spatium M580 PCI-e 5.0 NVMe M.2 Frozr.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni sistem topladım ancak Windows kurmak için PC'yi açtığımda anakartın SSD'yi görmediğini fark ettim. Hem Windows disk ekranında SSD gözükmüyor hem de BIOS üzerinde gözükmüyor. Bunun için ne yapabilirim acaba?

Anakart: MSI MPG X870E Carbon Wi-Fi
SSD: Spatium M580 PCI-e 5.0 NVMe M.2 Frozr.
Merhaba, aynı sorunu bende taşıyorum, işlemci AMD Ryzen 9950x3D, Anakartım MSI MPG X870e edge ti wifi, ssd'm yine sizinle aynı Msi Spatium M580 2tb, ssd'yi aynı şekilde bios'ta da windows kurulum ekranında da görmüyor, bios güncelledim sorun düzelmedi. Sata ayarlarını "AHCI" ve ya "Raid" yaptım yine görmüyor. MSI Destek ile görüştüğümde intel rapid storage technology driver yüklendiğinde düzeleceğini söylediler ancak yine olmadı (İşlemcim AMD olduğu için bu olmamış da olabilir ancak sorun bios'ta da görmemesi) konuyu takipteyim çözüldü ise nasıl çözdünüz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı