G Gerekli Decapat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 5 11 Aralık 2018 #11 Oreki dedi: Bu iki monitör arasında devasa bir fark yok, hatta yan yana koyduğun zaman aradaki farkı muhtemelen anlamayacaksın bile. Samsung daha ucuz olduğundan alınması gereken model o. Bu arada evet, ben yazmıştım. @GCN yazmıştı bir de. Genişletmek için tıkla... Freesync2 ile freesync1 arasında gözle görülür bir fark olmaz mı hocam ?
Oreki dedi: Bu iki monitör arasında devasa bir fark yok, hatta yan yana koyduğun zaman aradaki farkı muhtemelen anlamayacaksın bile. Samsung daha ucuz olduğundan alınması gereken model o. Bu arada evet, ben yazmıştım. @GCN yazmıştı bir de. Genişletmek için tıkla... Freesync2 ile freesync1 arasında gözle görülür bir fark olmaz mı hocam ?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 11 Aralık 2018 #12 Gerekli dedi: Freesync2 ile freesync1 arasında gözle görülür bir fark olmaz mı hocam ? Genişletmek için tıkla... Onlardan bahsetmedim. Görüntü kalitesi anlamında konuştum. FreeSync 2 olması iyi. Samsung alın zaten. Oldukça kaliteli bir monitör.
Gerekli dedi: Freesync2 ile freesync1 arasında gözle görülür bir fark olmaz mı hocam ? Genişletmek için tıkla... Onlardan bahsetmedim. Görüntü kalitesi anlamında konuştum. FreeSync 2 olması iyi. Samsung alın zaten. Oldukça kaliteli bir monitör.