MSI MS-7379 anakarta Ekran kartı

Baybars Yontar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar benim kısa bir süre içerisinde HD 5770 ekran kartım bir anda görüntü vermeyi kesti, nereye taktıysak görüntü vermedi. HDMI kullanarak televizyonda bile denedik fakat görüntü yok. Şimdi ben topladığım sistemde olan GTX 760 ve PSU alıp şuanki sistemime takmak istiyorum fakat anakart'ım ve işlemcim uyumlu olup olmadığını size sormak istedim.

İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz

Anakart : MSI MS-7379

Eğer uyumlu ise en yakın zamanda alacağım ve yeni alacağım bilgisayarın parçalarını almayı bitirnce ona taşıyacağım bu parçaları.

Merhabalar benim kısa bir süre içerisinde HD 5770 ekran kartım bir anda görüntü vermeyi kesti, nereye taktıysak görüntü vermedi. HDMI kullanarak televizyonda bile denedik fakat görüntü yok. Şimdi ben topladığım sistemde olan GTX 760 ve PSU alıp şuanki sistemime takmak istiyorum fakat anakart'ım ve işlemcim uyumlu olup olmadığını size sormak istedim.

İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz

Anakart : MSI MS-7379

Eğer uyumlu ise en yakın zamanda alacağım ve yeni alacağım bilgisayarın parçalarını almayı bitirnce ona taşıyacağım bu parçaları.
Aynı işlemciden bende de var. Eşeğe altın semerle vursan, eşek yine eşektir. Ekran kartının çalışması için RAM miktarın bile önemli. Anakart destekler ama RAM'ler hızına yetişemez ve evi güzel köfte kokuları sarabilir. Sonuç, RAM soketleri yanmış, boş bir anakart. Tavsiyem parça değişimini, anakarttan başlayarak devam etmeniz.

Zaten yeni sistem alacağım yakın bir süre içerisinde, o sisteme Gtx 760 alacktım hazır ekran kartım bozulmuşken alayım diyordum. Hani alsam takıp kullansam, böyle iki LoL falan atsam yanma gibi bir durum olur mu?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı