S sekiro Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Her şeyi kurdum fanları kontrolcüye kontrolcüyü ARGB girisine bagladim ama Mystic Light ekran kartım hariç diğer cihazlarimi gormuyor ne yapmaliyim.
Her şeyi kurdum fanları kontrolcüye kontrolcüyü ARGB girisine bagladim ama Mystic Light ekran kartım hariç diğer cihazlarimi gormuyor ne yapmaliyim.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 29 Ağustos 2024 #2 BIOS vs güncel mi?
S sekiro Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 MekatronikciAbi dedi: BIOS vs güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam BIOS guncellemedim, anakartım geçen yıl piyasa sürülmüş diye.
MekatronikciAbi dedi: BIOS vs güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam BIOS guncellemedim, anakartım geçen yıl piyasa sürülmüş diye.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 29 Ağustos 2024 #4 sekiro dedi: Hayır hocam BIOS guncellemedim, anakartım geçen yıl piyasa sürülmüş diye. Genişletmek için tıkla... Hocam baska ARGB portları var mı varsa onları deneyin. Ek olarak fanların ARGB olduğuna emin misiniz?
sekiro dedi: Hayır hocam BIOS guncellemedim, anakartım geçen yıl piyasa sürülmüş diye. Genişletmek için tıkla... Hocam baska ARGB portları var mı varsa onları deneyin. Ek olarak fanların ARGB olduğuna emin misiniz?
S sekiro Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #5 MekatronikciAbi dedi: Hocam baska ARGB portları var mı varsa onları deneyin. Ek olarak fanların ARGB olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim. Sistem ozelliklerim: 3070 Suprim X MSI B760P 2 DDR4 anakart. Corsair Vengeance RAM RGB Pro. MSI 112r kasa. Sadece kasa fanları degil RAM'i de görmüyör.
MekatronikciAbi dedi: Hocam baska ARGB portları var mı varsa onları deneyin. Ek olarak fanların ARGB olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim. Sistem ozelliklerim: 3070 Suprim X MSI B760P 2 DDR4 anakart. Corsair Vengeance RAM RGB Pro. MSI 112r kasa. Sadece kasa fanları degil RAM'i de görmüyör.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 29 Ağustos 2024 #6 Hocam bence bir BIOS güncelleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam suna bir göz atın belki farklı bir yere takmıssınızdır. Son düzenleme: 29 Ağustos 2024
Hocam bence bir BIOS güncelleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam suna bir göz atın belki farklı bir yere takmıssınızdır.