MSI Optix G241 Gaming monitör Samsung panel mi?

Bütçe
2100 1900
FreeSync brightness flickering sorunu genel olarak Samsung panel kullan marka ve Samsung'da görünen olay bu yüzden öyle dedim.

Hocam ben attığım monitörün 60Hz modelini kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım :(.
Adam Samsung panel istenmiyor diye hahaha attım. Siz de boş yere kzıgın atmışsınız. Bri şeyi bilmeden olaya atlamanızı tavsiye etmem.

Sonunda ekledim "samsung panel istemiyormuş pardon" diye?

Evet Samsung VA panel kullanıyor MSİ'de. Yine aynı sorunu yaşarsınız sakın almayın. FreeSync kapalı şekilde kullanırsanız sorun yaşamazsınız ama FreeSync açarsanız yine aynı titreme olur. Viewsonic XG2405 alabilirsiniz. Bu monitör de titreme yok.

Bence bir kendiniz araştırın yabancı ve Türk kaynaklara bakarsanız Samsung o kadar da iyi olmadını anlarsınız kore malıdır sunuçta ona kalırsan LG daha iyi. Bu titreme olayını yaşayanlar çok fazla var. Ben sorunu paylaşıyorum ne iyi ne kötü diye sormuyorum. Samsung olmayan panel var mı die konu başlığı atmışım. Çocuklar eğlencenize kendinize saklayın, bu arada ben Gamepower HP ASUS AOC marklar denedim sıkıntılı hep. Sunuçta monitörü 1 kes alacağım ömür boyu kullanırım sıkntı çıkmasa eğer.

Bence bir kendiniz araştırın yabancı ve Türk kaynaklara bakarsanız Samsung o kadar da iyi olmadını anlarsınız kore malıdır sunuçta ona kalırsan LG daha iyi. Bu titreme olayını yaşayanlar çok fazla var. Ben sorunu paylaşıyorum ne iyi ne kötü diye sormuyorum. Samsung olmayan panel var mı die konu başlığı atmışım. Çocuklar eğlencenize kendinize saklayın, bu arada ben Gamepower HP ASUS AOC marklar denedim sıkıntılı hep.

AOC, MSI, ASUS, VİEWSONİC VA paneli direk Samsung'dan alıyor. Kendileri birkaç yazılım ekliyorlar. Samsung'un son çıkan VA panellerinde bile FreeSync flickering olmuş. Samsung Odyssey G7'de. Güncelleme ile düzeltmişler. VA panel alacaksanız ve titreme istemiyorsanız LG'nin kavissiz VA modellerini deneyin ama garanti veremem. LG dışında alacaklarınız içinde kesin konuşayım hepsi Samsung VA panel kullanıyor kesin titreme olacaktır.

Son düzenleme:
AOC, MSI, ASUS, ViewSonic VA paneli direk Samsung'dan alıyor. Kendileri birkaç yazılım ekliyorlar. Samsung'un son çıkan VA panellerinde bile FreeSync flickering olmuş. Samsung Odyssey g7'de. Güncelleme ile düzeltmişler. VA panel alacaksanız ve titreme istemiyorsanız LG'nin kavissiz VA modellerini deneyin ama garanti veremem. LG dışında alacaklarınız içinde kesin konuşayım hepsi Samsung VA panel kullanıyor kesin titreme olacaktır.

Biliyorum LG düşünüyordum ama araştırdım TN panel var sadece onlarda. Şu anki 60Hz'lik monitörüm de LG TN panel 19 inç ama kesin LG alacağım demiyorum. Del ViewSonic. BenQ. Bunlarda bir gidip geliyorum. Ben oyuncuyum vaktimin bütün zamanını performans gerektiren oyunlarla oynuyorum. Bu yüzden oyunlarda yırtılma sorunu yaşamak istemediğim için zaten ekran titremesi olmamasına dikkat ediyorum. FPS'ci değilim ama yine de Ultra grafikli oyunlarda böyle bir şey kimse yaşamak istemez.

Biliyorum LG düşünüyordum ama araştırdım TN panel var sadece onlarda. Şu anki 60Hz'lik monitörüm de LG TN panel 19 inç ama kesin LG alacağım demiyorum. Del ViewSonic. BenQ. Bunlarda bir gidip geliyorum. Ben oyuncuyum vaktimin bütün zamanını performans gerektiren oyunlarla oynuyorum. Bu yüzden oyunlarda yırtılma sorunu yaşamak istemediğim için zaten ekran titremesi olmamasına dikkat ediyorum. FPS'ci değilim ama yine de Ultra grafikli oyunlarda böyle bir şey kimse yaşamak istemez.

Bu monitör güzel bir monitöre benziyor. Bir de MSI Optix MAG274R öneririm.

Bu monitör güzel bir monitöre benziyor. Bir de MSI Optix MAG274R öneririm.

Bir bakacağım sağ ol şu an aklımda ViewSonic 144Hz BenQ 144Hz. Var LG'de düşünebilirim. Çok kes monitör değiştince git gel oluyor :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı