Çok güzel aşırı beğendim. Renkleri falan bayağı iyi. Ghosting de yok, direkt default ayarlarda kullanıyorum. Saeece FreeSync açtım o kadar. Ben aldığımda 2099TL idi, şu an 2800 Vatan'da. O fiyata kaçırılmayacak bir monitördü.
Aynen tereddüt etmeden alabilirsiniz. Herkes Aoc öneriyordu. Ben Msi markasını çok sevdiğim için onu almak istedim, fazla inceleme olmamasına rağmen yabancı forumlardaki yorumlara istinaden aldım. Msi yine şaşırtmadı beni.
Aynen tereddüt etmeden alabilirsiniz. Herkes AOC öneriyordu. Ben MSI markasını çok sevdiğim için onu almak istedim, fazla inceleme olmamasına rağmen yabancı forumlardaki yorumlara istinaden aldım. MSI yine şaşırtmadı beni.
MSI Optix G241 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
LG 27" 27GL650F-B 1Ms 144Hz IPS G-Sync Pivot 3 Kenar Çerçevesiz Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
LG IPS yükseklik ayarlı bu. GYSNC destekli.
Baya inmiş alınabilir o.
LG 27" 27GL650F-B 1Ms 144Hz IPS G-Sync Pivot 3 Kenar Çerçevesiz Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da