MSI Optix MAG241C vs AOC-24G2 vs Samsung CFG73

Lacrim

Hectopat
Merhabalar toplayacağım sisteme az çok karar verdim fakat buna uygun monitör arayışında kafam bir hayli karıştı. Aynı fiyat bandında 3 monitör arasında kaldım ve çıkmazdayım. Hepsinin kendilerince eksileri ve artıları var fakat hem deneyim hem de bilgi olarak bu konulara uzak olduğum için sizlerin fikirlerinizi almak isterim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

İlk monitör:

Msi optix mag241c curved led monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi optix mag241c kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Ortalama renk ve parlaklığa sahip, VA panel olması ve MSI olması beni çeken unsurlar arasında.
İkinci monitör:
Samsung 23,5
MSI modeline göre daha az kavisli fakat çok daha canlı renklere ve yüksek parlaklığa sahip. Bu modelde çok fazla şikayet gördüğüm için arada kaldım.
Üçüncü monitör:
AOC-24G2.

IPS ekran olması görüntü açısından bir hayli tatlı olur, performans olarak da diğerlerinden eksik kalır bir yanı yok okuduğum kadarıyla. Fakat henüz birkaç ay önce 1000TL gibi bir fiyata satılmasından dolayı üstteki iki marka ödenen fiyata daha çok değecekmiş gibi hissediyorum.

Oynayacağım oyunlar; Witcher 3 ve belli birkaç open world oyunu daha, bunun yanında League of Legends oynamaktayım. FPS oyunlarıyla ilgileniyor sayılmam ve gözlerimde astigmat var. Keskin, kaliteli ve canlı bir görüntü aramaktayım.
Sizin seçiminiz hangi yönde olurdu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi MAG241CR kullanıyorum. Performans olarak MAG241C ile aynı, görüntü farklılıkları var sadece. Monitörden memnunum tavsiye ederim. Renkleri de canlı, oyunlarda güzel performans sergiliyor. Ama siz daha canlı renkler arıyorsanız IPS panele yönelebilirsiniz. IPS VA panelden bir tık daha iyi ne de olsa renk doygunluğu olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…