MSI Optix MAG241C vs Samsung CFG73

ShadyEternia

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Geçen gün forumda açtığım konu sonucunda sizlerin de yardımıyla MSI Optix MAG241C sipariş etmiştim. Monitör elime ulaştığında ilk işim ölü piksel testi yapmak oldu ve ekranin ortasına yakın bir konumda bir adet ölü piksel çıktı. Hemen Vatan'a bilgisayara götürdüm ve görevli arkadaşa durumu anlattım. Bana, istersem değişim talebi açacaklarını ama bu sürecin MSI servisine bağlı olduğunu, prosedürün ne kadar süreceğinin veya nasıl sonuçlanacağının garantisi olmadığını söyledi. MSI monitör ile aynı özelliklere sahip (hatta daha üstün) bir monitör tavsiye edebileceğini (kendisi Samsung oluyor), böyle büyük bir indirim yakaladığım için çok şanslı olduğumu da ekledi. Bir de söylediğine göre Samsung ölü piksel garantisi veriyormuş herhangi bir sıkıntı olduğu zaman anında değişim yapma şansım varmış. MSI monitörün görüntü kalitesi, tasarımı ve estetik olması beni oldukça ikna etti fakat aynı kişinin dediğine göre bu model çok sık sorun çıkarıyormuş. İyice kafam karışmış durumda, ya monitör servise gönderilecek ya da başlıktaki Samsung ile değişim yapılacak siz olsaydınız hangi seçeneği tercih ederdiniz.
Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

MSI Optix MAG241C aldım çok iyi monitör ekran parlaklığı falan süper fakat benim aldığımda 2 adet ölü piksel çıktı servise göndermek zorundayım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…