Çok detaylı araştırmalarım sonucu 2 model arasında kaldım. Sizce hangi monitörü almalıyım ve neden? Yine de başka monitör önerisi olan yazsın nedeniyle beraber. Özellik olarak 144hz 1ms VA panel 8bit renk.
MSI Optix MAG241CR almayı düşünüyordum sonra Samsung CFG73 modelini gördüm ve Samsung 1 adım önde gibi ama Samsung'da ışık sızması olan varmış. MSI'da da ölü piksel ve ışık sızması yaşayanlar olmuş. Bu yüzden kararsızım.
Detaylı özellikler için epey.com linkini atıyorum.
Samsung LC24FG73FQMXUF (C24FG73) Monitör C24FG73FQM detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Samsung 23,5" lc24fg73fqmxuf curved monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung 23,5" lc24fg73fqmxuf curved monitör uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
MSI MAG24C kullanıyorum. İlk aldığımda tam 2 kez iade istedim. Çünkü ikisinde de ölü piksel vardı. Ama sonunda sorunsuz bir şekilde yenisi geldi. Paramı alabilirdim fakat indirimden aldığım için pek bir mantığı kalmazdı. CS:GO, Fortnite, PUBG, R6 vs. gibi oyunlar oynuyorum. Şu anlık çok memnunum, tavsiye ederim.