msi dan iyi olma nedeni paneli samsung üretiyor msi da samsung dan alıyor ve msi a quantum dot olan paneli vermiyor kendi kullanıyor almadan önce vatan bayisine git canlı gör zaten kesinlikle alırsın yalnız gameekstra da 1700 dü distrübitör garantili ve 3 ve daha fazla ölü pikselde değişim yapıyor bazen yapmıyor aklında bulunsun ben 300 daha üstüne koyup vatandan aldım samsung türkiye garantili olanı ve vatanda alınca test ettirirken 1 ölü piksel bile çıksa sana o cihazı vermiyorlar
Çok teşekkür ederim kardeşim bana yardımcı olduğun için kimse sorularıma yanıt vermiyordu bu konu hakkında düzgün bi satıcı olmadan Almıyacam zaten ben hatayda yaşıyorum sadece vatan ve teknosa var burda.
SAMSUNG LC27JG50QQMXUF 27" CURVED 2K 4ms 144Hz QHD Oyuncu Monitör? en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer samsung monitör modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
urun.gittigidiyor.com
Bu Ürün Varken Diğerleri Alınmaz wqhd -2k- 144hz 27 inc Curved 1629tl +75 tl maxipuan hediyeli küsur tl daha nolsun.
SAMSUNG LC27JG50QQMXUF 27" CURVED 2K 4ms 144Hz QHD Oyuncu Monitör? en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer samsung monitör modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
urun.gittigidiyor.com
Bu Ürün Varken Diğerleri Alınmaz wqhd -2k- 144hz 27 inc Curved 1629tl +75 tl maxipuan hediyeli küsur tl daha nolsun.
Ben de arada kaldım, Samsung bu fiyat bandında hep ghosting yapıyormuş. Msi almayı düşünüyorum o da çok parlak değilmiş. Ne bu fakirlerin çektiği ne kardeşim