MSI Optix MAG271CP Free-Sync kapanmıyor

Burhanglrsoy

Centipat
MSI Optix MAG271CP kullanıyorum. HDMI 1.4 ile 144 Hertz'de kullanıyorum. Masaüstünde iken ters tıklayıp, Radeon ayarları'na giriyorum, buradan ekran sekmesini seçip AMD FreeSync ayarını kapalı hale getiriyorum. Ancak monitörün OSD ekranında Free-Sync hala açık görünüyor ve bir türlü kapatamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem PC'den hem monitörünüzün osd menüsünden devre dışı bırakmanız gerekiyor. Malesef birini devre dışı bırakınca diğeri de otomatik olmuyor.

Hem PC'den hem monitörünüzün osd menüsünden devre dışı bırakmanız gerekiyor. Malesef birini devre dışı bırakınca diğeri de otomatik olmuyor.
Sıkıntı burada başlıyor Monitörün OSD menüsünde bana Free-Sync teklonojisini kapatmam için bir yer bulamıyorum. Teşekkür ediyorum.

Bazı monitörlerde oyun modu, sinema modu vs. modlar var. Bu modlardan biri açıksa diğer seçeneklere erişimi kısıtlıyor olabilir. Kullanıcı ayarları moduna geçiş yapıp tekrar kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…