MSI Optix MAG272CQR ekran kapanıp açılıyor

Flarion

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar herkese. Birkaç hafta önce bir bilgisayar topladım. Şu güne kadar sıkıntısız kullanıyordum. Bildiğim kadarıyla FreeSync monitörlerde bazen G-Sync açılabiliyor. Denemek için NVIDIA'nın G-Sync testini indirdim. Monitörün ayarlarından FreeSync açtım ve yırtılmalar olduğunu gördüm. Sonra kapatıp YouTube'a girdim. Nasıl FreeSync monitörde G-Sync açabileceğime bakmak istedim ama videoya tıkladıktan sonra açıldığında fareyi hareket ettirdiğimde monitör 2-3 saniyeliğine siyah oluyor sonra düzeliyor. Mouse her hareket ettiğinde ekran gidip geliyor bunu düzeltmek için ilk tarayıcıyı kapattım ancak devam edince monitörü kapatıp açtım. Bu şekilde düzeldi ancak tekrar video izlemek için YouTube'a girmeye çalıştığımda yine aynısı oldu. Bende bunlardan önce FreeSync açıp kapadığımı hatırladım. Ayarlardan FreeSync açınca düzeldi videolarda problem olmuyor ancak kapatınca tekrar aynı şey olmaya devam ediyor. Monitörün ayarlarını sıfırlamaya çalıştım. Aynı şey olmaya devam etti. Ekran kartı driverını tekrar yükledim. Bir şey değişmedi. Önceden FreeSync kapalıyken böyle olmuyordu şimdiyse oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Not:

Monitörüm: MSI Optix MAG272CQR.
Ekran kartım: RTX 2060.

Denedim laptopumda herhangi bir sorun çıkmadı. Yani sorun kasada sanırım. Ne yapmam gerek yardımcı olursan çok sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı