MSI Optix MAG27CQ 27'' 144Hz nasıldır?

@FrontPage. Çok abartı bir indirim vs olursa ve gözünüzle görüp ala biliyorsanız öneririm bunu ama 3 bin liralık bir monitörü 2400 2500 almanızı önermem 300 500 göze getirmenizi önermem 0 alın daha iyi Ben şahsi olarak Asus PG278QR, Monitör, 27", 2560x1440, Gaming / 2K / LED/G-Sync Bu monitörü 2500 3000 bulsam kaçırmadan alırım şahsi olarak
@HasanTaha Sıkıntısı çok ola biliyor emin olun ki aşırı problemleri ola biliyor monitörlerin heleki üst düzey bir monitörse gaming bir monitörse dikkat edilmeli 4 Temel renkler kontrol edilmeli ayrı ayrı renk tonunda pixel kaybı veya renk kayması olma olasılığı var dikkat edilmesi lazım.

@FrontPage. O kadar takılmıyorum o olaya ya VA panel çok iyi ama TN'de o kadar kötü değil ben zaten fazla farkını anlayamıyorum bu işin de araştırma yaptığımda hepside cazip geliyor ama VA panel daha iyi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı