Çözüldü MSI P67A-GD65 B3 BIOS güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Damaskrov

Decapat
Merhaba, Sapphire RX 580 8GB ekran kartı aldım ama anakarta taktığımda ekran kartı boot yapmadığı için bilgisayar siyah ekranda takılıyor, sanıyorum ki BIOS güncel olmadığı için. Daha önceleri zar zor BIOS sürümünü 1.01'den 1.19'a çıkartabildim ve Sapphire R9 290X yanana kadar sorunsuz çalışıyordu.

BIOS'u 4.1 sürümüne yükseltmek istediğimde bilgisayar reset atıyor ve ben neyi yanlış yaptığımı anlayamıyorum? Yeni ekran kartı başka bilgisayarda açıldı ama benim bilgisayarda kartın fanları ve ışıklandırması çalışıyor, görüntü gelmiyor.

Not: 4.1 güncellemesinde IvyBridge 22 nm CPU yazıyor. Bendeki işlemci 32 nm. Bundan dolayı mı resete geçiyor?

Sistem:
  • i7-2600K 4.2 GHz OC.
  • Sapphire RX 580 Nitro+ Special edition
  • Kingston 12GB DDR3 1333 MHz
  • Thermaltake Smartpro 750W
Eklemeyi unutmuşum; 1.0J eski sürüm BIOS, 4.1 olan yeni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  • Buradan BIOS'u indirin ve masaüstünüze kopyalayın. Klasöre çıkartmayın!
  • MSI HQ Forum USB Flash aracını indirin ve kurun. Şifre: 1562
  • FAT32 formatlı USB belleğinizi takın.
  • MSI Forum flash aracını başlatın ve 1. seçeneği seçin. Ardından aracı daha önce indirdiğimiz sıkıştırılmış arşive doğrultun. Sonra da USB Flash sürücünüze.
  • Bilgisayarınızı yeniden başaltıp USB'den boot edin.
  • Şimdi talimatları izleyin ve aracın BIOS'unuzu güncellemesini sağlayın.
Güncellenecek BIOS sürümü olarak neden eski sürümü seçiyorsunuz ki?

Ayrıca 4.3 sürümüne güncelleyin: Support For P67A-GD65 (B3) | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global

4.3 güncelleyemedim. Msi durumu yazdım; önce 4.1 yüklemeyi deneyin dedi ama güncelleme yapmıyor. Birşeyi yanlış yapıyorum herhalde. Yaptığım yanlış ne olduğunu bilmiyorum ama

Düzeltme;
UEFI file to boot from seçeneğinde 4.1 seçiyor. Yedek aldığında da 1J0 kaydediyor. UEFI file to flash dediğimde sadece 1J0 görüyor. 4.1-4.2 Ya da 4.3 görmüyor.

Onu seçtiğim zaman hiçbir şey çıkmıyor. Yarın fotograf atarım.
Seçmek istediğimde bu uyarıyı veriyor. Bunun nedeni nedir?
Şu soruna yardıma ihtiyacım var; tavsiyeniz var mı?
DOS ekranında yükmeyeyi denedim. BIOS güncellemek istiyor musunz seçeneğien "Y" diyorum; yüklemeye geçtiği anda reset atıyor!
GÜNCELLEME;
Az önce DOS ekranından 4.2 ve 4.3'ü yüklemeyi denedim şöyle bir hata verdi!
- Error: Problem allocating Memory.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…