MSI Pro B650M-P vs B650 Gaming Plus

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşırı kararsız kaldığım iki anakart var. Bu ikisi arasında aşırı kararsızım. Bir de bunlarda özellikler de göremedim ama Wi-Fi desteği de var mı?
Kısacası araların da hangisini almalıyım?
Fiyat farkına değer mi?

Alacağım İşlemci: AMD Ryzen 7 7700X

Butcemi zorluyor biraz işlemci icin. Diğerini de tercih etmek istemiyorum ama :(

@Abadzekh
Bütçeyi bu da zorlar mı?

Aşağıdaki anakart bu fiyata alabileceğin en fiyat performans anakart fakat satıcı hakkında hiçbir bilgim yok.

Bütçeyi bu da zorlar mı?

Part işe gireceğim mecbur sanırım. 700 lira iyi para benim için. Bunu alsam olur mu ?

Part işe gireceğim mecbur sanırım. 700 lira iyi para benim için. Bunu alsam olur mu ?
Bu da iyidir, VRM güç limiti de yok B650M-P gibi. Alınır. Bütçen çok kısıtlıysa, seni zorlayacaksa B650M-P de alınır. Başka bir konuda sebebini söylemiştim. 135 watt limit'e ulaşmazsın zaten günlük kullanımda. Sadece bütçen varsa limiti olan bir anakart alma demiştim, benim içime sinmezdi, o sebeple söyledim. Kötü bir anakart değil, idare eder.

Bu da iyidir, VRM güç limiti de yok B650M-P gibi. Alınır. Bütçen çok kısıtlıysa, seni zorlayacaksa B650M-P de alınır. Başka bir konuda sebebini söylemiştim. 135 watt Limit'e ulaşmazsın zaten günlük kullanımda. Sadece bütçen varsa limiti olan bir anakart alma demiştim, benim içime sinmezdi, o sebeple söyledim. Kötü bir anakart değil, idare eder.

İlginiz için çok teşekkürler hocam.
Lakin ben bu anakartı alırsam 2 ay borcunu ödeyene kadar geçecek, çalıştığını anlayamayacağım o beni zora sokuyor. İşlemci alacak bütçeyi anca 2 ayda çıkartabilirim. O yüzden bozuk olup olmaması beni hep şüphelendirecek. Amazon'da da 1 ay iade hakkı var maalesef.

Bu sanırım DDR4 RAM'lere uymuyor. DDR5 de almam lazım ekstra çalışıyor mu diye :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı