AM5? LGA 1700 Intel anakart.Hayır anakart AM5 işlemci AM4.
Ayrıca o işlemciye 6K vermek çok büyük hata.
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
usta peki bana bu attığın işlemciye uyumlu olacak 4.000 - 5.000 tl arası bi anakart önerir misin wifi ve bluetooth destekleyen mümkünse uyguna satan bir yer bulduğun.Hayır anakart AM5 işlemci AM4.
Ayrıca o işlemciye 6K vermek çok büyük hata.
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Aaah ah direkt LGA soket görünce AMD demişim, kafa gidik benim de. En azından AMD işlemciye AMD anakart bakmıştır diye düşünüp hiç bakmadım, benim hatam.AM5? LGA 1700 Intel anakart.
usta peki bana bu attığın işlemciye uyumlu olacak 4.000 - 5.000 tl arası bi anakart önerir misin wifi ve bluetooth destekleyen mümkünse uyguna satan bir yer bulduğun.
usta cok bilgim yok o yuzden yardımlarınıza muhtacımAaah ah direkt LGA soket görünce AMD demişim, kafa gidik benim de. En azından AMD işlemciye AMD anakart bakmıştır diye düşünüp hiç bakmadım, benim hatam.
Asus Prime B550M-K ARGB 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Prime B550M-K ARGB 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
wifi ve bluetooth desteği var mıdırAaah ah direkt LGA soket görünce AMD demişim, kafa gidik benim de. En azından AMD işlemciye AMD anakart bakmıştır diye düşünüp hiç bakmadım, benim hatam.
Asus Prime B550M-K ARGB 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Prime B550M-K ARGB 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Attığım anakartla işlemciyi alabilirsin, güzel ikilidir. Ekran kartı olarak bi öneri lazım mı?usta cok bilgim yok o yuzden yardımlarınıza muhtacım
Attığımda yok ama olan bir model atabilirim.wifi ve bluetooth desteği var mıdır
bu anakartta wifi ve bluetooth desteği yok sanırım destekleyen bir anakart önerir misinAttığım anakartla işlemciyi alabilirsin, güzel ikilidir. Ekran kartı olarak bi öneri lazım mı?
valla çok iyi olur ustaAttığım anakartla işlemciyi alabilirsin, güzel ikilidir. Ekran kartı olarak bi öneri lazım mı?
Attığımda yok ama olan bir model atabilirim.
bu anakartta wifi ve bluetooth desteği yok sanırım destekleyen bir anakart önerir misin
valla çok iyi olur usta
Müsaitsen birkaç şey daha sorabilir miyim.
yarın ekran kartı olarak ikinci el asus geforce rtx 3080 oc 10 gb 320 bit alacağım 1 sene kadar kullanılmış ama mining yapılmamış zaten tanıdığım birisi o konuda tereddütüm yok 13.000 TL ye alacağım.Attığım anakartla işlemciyi alabilirsin, güzel ikilidir. Ekran kartı olarak bi öneri lazım mı?
Attığımda yok ama olan bir model atabilirim.