MSI PRO H610M-E sisteme SSD önerisi

Bütçe
1000-3000

kznaura

Decapat
Daha fazla  
Anakart
MSI PRO H610M-E DDR5
Yeni bilgisayarıma ek SSD alacağım. Bir SATA kablosu bulunuyor anakart kutusunda. Tek NVMe slotu olduğu için ek alacağım depolama birimine karar veremedim. Bir de PCI Express girişi varmış anakartta. Buradan dönüştürücüyle NVMe takılabiliyormuş, en karlı olan hangisi olur? Karar veremedim. SSD'de aradığım özellikler; aşırı hızlı olmasına gerek yok. Oyunlar tatmin edici seviyede hızlı yüklensin yeterli yüksek seviyede dosya aktarımına ihtiyaç duyduğum tek nokta oyunlar.

Yeni bilgisayarıma ek SSD alacağım. Bir SATA kablosu bulunuyor anakart kutusunda. Tek NVMe slotu olduğu için ek alacağım depolama birimine karar veremedim. Bir de PCI Express girişi varmış anakartta. Buradan dönüştürücüyle NVMe takılabiliyormuş, en karlı olan hangisi olur? Karar veremedim. SSD'de aradığım özellikler; aşırı hızlı olmasına gerek yok. Oyunlar tatmin edici seviyede hızlı yüklensin yeterli yüksek seviyede dosya aktarımına ihtiyaç duyduğum tek nokta oyunlar.
Şuan cihazda nasıl diskler bağlı? Kaç gb arıyorsunuz? Sata SSD fiyat ve serinlik konusunda iyi olur. Oyunlar konusunda sorun çıkarmaz.

Şu an cihazda nasıl diskler bağlı? Kaç GB arıyorsunuz? SATA SSD fiyat ve serinlik konusunda iyi olur. Oyunlar konusunda sorun çıkarmaz.

Tek M.2 slotuna MSI Spatium M450 500GB M.2 SSD bağlı. Onun dışında depolama birimi yok. 500GB-1TB arası bir depolama şimdilik gayet yeterli olacaktır. SATA SSD derken 2.5" ve M.2 olanlar arasındaki fark ne.

Tek M.2 slotuna MSI Spatium M450 500GB M.2 SSD bağlı. Onun dışında depolama birimi yok. 500GB-1TB arası bir depolama şimdilik gayet yeterli olacaktır. SATA SSD derken 2.5" ve M.2 olanlar arasındaki fark ne.
2.5 inç olanlar sata, M.2 olanlar genelde Nvme olan anakartın üstüne taktığınız.
1TB üstü sata disk bakayım. Var olan M.2 diskinizi hiç sökmeyin.

Hocam ben bu konulardan çok anlamıyorum benim alacağım anakart da bu fakat ssdyi kendim alıp değiştireceğim,sistemde 512gb bir ssd var ben 1tb bir ssd alacağım bana ssd tavsiyesi yapabilir misiniz,bir de dramli dramsiz olayını gördüm bu olayın ne olduğunu açıklayabilir misiniz?Teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı